Manuel Riva lanseaza un nou single de senzatie "Hey Now"
2016-11-16 18:30:54

Manuel Riva, DJ-ul si producatorul de muzica electronica ce a ocupat primul loc in clasamentele internationale cu single-ul “Mhm Mhm”, revine cu o piesa noua, intitulata sugestiv “Hey Now”.

Pentru noul single, Manuel Riva a decis ca Luise sa fie “vocea” piesei, iar atat de productie cat si de versuri s-a ocupat artistul. Videoclipul realizat de Alex Volintiru continua povestea din “Mhm Mhm”, avand aceeasi protagonista, insa de aceasta data cadrele au fost filmate in Londra.

Piesa transmite starea ce apare dupa o despartire, cu toata gama de sentimente si trairi, dar si confuzia ce vine atunci cand intram intr-o relatie noua si suntem inca prinsi in trecut.

“Hey Now” continua seria de lansari a proiectul Manuel Riva, alaturi de alte piese EDM precum “How You Say” impreuna cu Hyptonix, “Wrong Or Right”, dar si imnul oficial al clubului NOA, “We Are One”, ambele alături de Eneli.

Manuel Riva a reusit sa ocupe primele locuri atat in topurile nationale cat si in cele internationale, piesa “Mhm Mhm” ajungand chiar si in Billboard Club Charts de cateva saptamani. Totodata, single-ul a fost #1 in iTunes si Shazam in tari precum Romania, Bulgaria, Cipru, Moldova, Lituania si Grecia, iar ca urmare a succesului international, artistul a fost nominalizat la premiile EMA, la categoria “Best Romanian Act”.

Dupa ce a luat prin surprindere publicul an dupa an, Manuel Riva experimenteaza cu stilul deep house pentru a-si crea proiectele muzicale solo, in calitate de DJ. Dorind sa aduca un plus productiilor sale, artistul alege intotdeauna voci unice, care transmit mesajul pieselor intr-un mod original.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna noul single semnat Manuel Riva, “Hey Now”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *