Manuel Riva lanseaza "Anybody Out There", in colaborare cu Emy Perez!
2019-11-27 18:11:31

Manuel Riva, unul dintre cei mai in voga DJ si producatori muzicali, revine in atentia noastra cu cel mai nou single al sau, “Longest Road”, o colaborare cu Robert Konstantin. Piesa este un dance electro evidentiat de vocea puternica a lui Emy.

Manuel Riva este, in momentul de fata, unul dintre cei mai de succes artisti romani peste ocean. Piesele sale s-au aflat saptamani la rand si inca se afla in topurile Billboard dedicate muzicii dance. Asa ca, putem spune cu mandrie ca Manuel Riva este intr-o continua ascensiune.

Proiectul Manuel Riva a început cu doi ani în urmă și s-a bucurat de o ascensiune neașteptată. Succesul international a venit o data cu lansarea single-ului „Mhm Mhm”, care a ajuns în Top 20 Billboard Club Chart, dar si pe primul loc in cautarile Shazam in tari precum: Romania, Bulgaria, Cipru, Moldova, Armenia si Lituania. Manuel Riva a fost nominalzat la premiile MTV – EMA la categoria Best Romanian Act, iar anul trecut a deschis festivalul UNTOLD pe main stage. Piesele sale au fost mixate sau incluse in podcasturile celor mai mari Dj din lume: Tiesto, Fedde Le Grand, Sam Feldt, Oliver Heldens, Cosmic Gate, Sander Van Doorn, Robin Schulz, Max Vangheli.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *