Mandinga lanseaza primul single in noua formula - Aventura, feat Erik
2016-05-27 14:39:09

Hai cu Mandinga in Aventura muzicala a noului lor single, idila verii 2016, in care ritmurile pline de optimism si flavor-ul latino te insotesc pretutindeni.

Single-ul “Aventura” este compus de catre Marius Dia, GEØRGE, Erik si Omar Secada, in studioul Panda Music, iar videoclipul urmeaza sa fie filmat in cateva zile.

Recent, trupa Mandinga a interpretat in avanpremiera piesa “Aventura” in cadrul unui concert sustinut in Bucuresti, unde “a avut loc botezul” noii soliste, Barbara Isasi, o tanara talentata care a participat in 2013 in cadrul show-ului TV “Vocea Spaniei”.

Noile piese Mandinga vor fi atat in limba engleza, cat si in spaniola, iar muzica se va apropia de stilul pop si R&B, cu influente latino.

Noua componenta a trupei Mandinga: Ciupi la tobe (Romania), Barbara Isasi, voce (Spania), El Nino la percutie (Cuba), Zach la saxofon si la bas (Ro), Tony la trombon (Cuba), Omar la pian (Cuba) si, de asemenea, o noutate in trupa, Valera Busmachiu, din Republica Moldova, la trompeta.

Acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna noul single al trupei Mandinga, “Aventura”, un featuring cu Erik, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *