Mandinga - Ce poveste (Special guest Connect-R) (videoclip nou)
2014-09-30 12:07:02

Mandinga, alaturi de special guest Connect-R, lanseaza videoclipul single-ului “Ce poveste”, aceasta piesa fiind cea de-a doua colaborare dintre ei, dupa single-ul “Doar tu”, lansat in urma cu cativa ani.

Timp de 24 de ore, membrii trupei Mandinga au fost transformati in veritabili pirati, care lupta pentru a-si apara teritoriul. Filmarile s-au desfasurat pe litoralul Marii Negre, incepnd de la primele ore ale diminetii si continuand pana tarziu in noapte.

“Filmarile au fost o distractie generala. In momentul in care am aparut toti pe punte, costumati in pirati, a fost super haios. Mai mult, figuratia a fost si ea transformata, chiar si scafandrii care au participat la filmare au devenit pirati. Echipa cu care am lucrat este una minunata si chiar am avut feeling-ul ca facem parte dintr-un film. Ideea acestui clip a fost a regizorului Titus Scurt si ni s-a potrivit de minune! Suntem foarte incantati de rezultat si speram ca fanii nostri sa se bucure de noua noastra postura”, a declarat Elena Ionescu, solista trupei Mandinga.

“Ce poveste” este o coproductie Cat Music si Happiness Production si compusa de catre echipa de la Rappin’On Production. Piesa a intrat in playlisturile radiourilor, iar fanii au primit cu super entuziasm colaborarea dintre Mandinga si Connect-R.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *