Mama singura, actrita Delia Antal si-a botezat ieri baiatul de 9 luni! Nasi au fost cantareata Cristina Spatar si omul de afaceri Razvan Dinca (POZE)
2018-03-14 16:16:32

De cand a devenit mama, viata actritei Delia Antal s-a schimbat radical. Ieri a fost emotionata pana la lacrimi pentru ca a avut loc un eveniment important din viata ei, botezul baietelului sau de 9 luni, Aiden Sunrise Antal. Nasii copilului au fost cantareata Cristina Spatar, cu care Delia Antal are o frumoasa relatie de prietenie, de mai bine de 15 ani, alaturi de un alt prieten drag Deliei, omul de afaceri Razvan Dinca.

Ceremonia de botez a avut loc la Biserica Sfanta Treime a Parohiei Zurbaua, din comuna Dragomiresti Vale, iar masa de dupa botez s-a desfasurat in superba locatie Bon Bon Club, tot din Dragomiresti Vale. Invitatii au fost primiti cu sampanie si piscoturi si serviti cu un meniu sofisticat. La aperitiv au servit Terina de pui cu legume in nori Japanese, Fish fingers cu sos sweet chilli, Icre de crap pe pat de lime, Tortilla Roll-Ups cu salam chorizo, Canape branza cu chimen si jambon afumat, Mini salata a la russe cu piept de curcan, Frigaruie caprese pe pat de rucola si aceto balsamic, Terina de vitel in crusta de susan copt, Chiftelute traditionale cu sos Dijon, Ciuperci gratin, Mix masline, Mix de legume, dupa care au servit sarmale in foi de varza cu mamaliguta, ardei, bacon si smantana. Din meniu au mai facut parte ceafa de porc in crusta de ierburi aromate si medalion de pui cu sos brun servit cu cartofi la cuptor cu rozmarin, salata de varza alba si rosie asezonata, mix chifle, alune si covrigei sarati, fructe si bauturi pe alese.

“Am fost extrem de emotionata in biserica, mi-au dat lacrimile. Aiden este foarte linistit de obicei, dar in biserica a plans foarte mult. Vreau sa le multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine si m-au ajutat sa organizez in cateva zile ceremonia de botez. Le multumesc mult celor de la Bob Bon Club pentru ca ne-au primit frumos si ne-au oferit tot ce ne-am dorit si, in mod special, le multumesc nasilor lui Aiden, Cristinei Spatar si lui Razvan Dinca, niste oameni extraordinari. De Cristina Spatar ma leaga o prietenie de mai bine de 15 ani, de atunci imi spunea ca daca fac un copil ea vrea sa fie nasa, am fost mereu prietene, nu ne-am certat niciodata si indiferent unde am locuit, am tinut mereu legatura. Nasul Razvan este foarte implicat si tot timpul ma suna ca sa-l vada pe Aiden. Razvan Dinca este motivational speaker si producator de filme. La fel ca si Cristina, Razvan s-a ales singur naș. Eram la Berlin, la o conferința de sase mii de oameni unde el a ținut speach si eram atât de mândra de el, m-a inspirat atât de mult, l-am felicitat dupa ce a coborât de pe scena si i-am zis de bebe, l-a binecuvântat, am plâns amandoi de fericire si a rămas nasul lui Aiden. Ii admir foarte mult si sunt foarte incantata de nașii mei, stiu ca ii vor fi alături lui Aiden pentru totdeauna, ceea ce pe mine asta ma si intereseaza, de aceea am si ales acum sa fac un botez altfel”, marturiseste Delia Antal.

De ce nu a fost si tatal copilului la botez?

Inca de cand a ramas insarcinata, Delia Antal si-a asumat faptul ca o sa fie o mama singura pentru copilul ei si o sa-l creasca ea, asa cum considera ca este mai bine. Nu are o legatura apropiata cu tatal baietelului sau, vorbesc foarte rar, asa se explica de altfel si lipsa acestuia de la botezul lui Aiden. Baietelul Deliei Antal a fost nascut in Los Angeles, la celebrul spital Cedars-Sinai, si au existat unele complicatii la nastere. Actrita este fericita ca a trecut cu bine peste cumpenele de la inceput si are acum un baietel sanatos si voios, care ii umple viata de bucurie.

“Eu tin foarte mult la conexiunile sentimentale, la vibe-urile intre oameni, nu am simtit deloc o conectie intre Aiden si tatal lui, motiv pentru care nu l-am invitat nici la botez. Ceremonia a fost aranjata de pe o zi pe alta, pe repede inainte, pentru ca noi ne pregatim sa plecam intr-o vacanta de o luna de zile in Dubai si Mauritius, mi-am dorit foarte tare sa-l botez pe Aiden, asa ca nu m-am stresat sa-l invit pe tatal lui, avand in vedere ca eu mi-am asumat de la bun inceput, din primele saptamani de sarcina faptul ca sunt o mama singura si o sa-l cresc frumos pe copilul meu. Am vrut sa traiesc linistita, relaxata, fara probleme si fara stres, de aceea am si luat decizia de a pleca in America, sa fiu departe de tot, si de Romania si de Anglia, sa las in urma tot, sa-i fie bine copilului, eu am luat toate masurile si deciziile pentru el, ca sa-i fie bine, sa fie un copil linistit si fericit. Nici macar rudele apropiate din Zalau si prietenii nu au reusit sa ajunga la botez, pentru ca m-am hotarat sa il fac foarte repede. Ne vom lua insa revansa la petrecerea mare de botez, pe care o voi organiza pe 20 mai in Bucuresti, atunci cand Aiden o sa implineasca un an de zile. Acum a fost doar ceremonia de botez si o masa restransa la restaurant cu nasii si prietenii foarte apropiati”, spune Delia.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *