Mak Serdy & Los Hermanos DINAMITA - Striptease (Don't be so sexy) (videoclip nou)
2015-06-11 16:35:35

Mak Serdy & Los Hermanos Dinamita

Un nou proiect in industria muzicala romaneasca: Mak Serdy si celebrii frati columbieni “Los Hermanos Dinamita” lanseaza single-ul si videoclipul “Striptease (Don’t Be So Sexy)”.

Ideea videoclipului si a melodiei ii apartine lui Mak Serdy, care a lucrat aproape un an la concretizarea mesajului piesei, realizat in colaborare cu fratii Dinamita si produs in studioul Show Music Production.

Videoclipul este regizat de catre Alexandrez si a fost filmat intr-un club din capitala, locul ideal pentru o melodie cu ritmuri reggaeton, dance-clubbing, in care miscarile de dans sunt elementul care nu lipseste niciodata. Invitatul special din videoclip este dansatoarea Larisa Bercea, finalista concursului Romanii au talent.

Colaborarea dintre Los Hermanos Dinamita si Mak Serdy a inceput la sfarsitului anului trecut, odata cu lansarea remake-ului reggaeton a celebrului hit Feliz Navidad, varianta foarte apreciata, in special, in America Latina.

Los Hermanos Dinamita sunt unii dintre cei mai indragiti artisti straini stabiliti in Romania. Carlos si Fabian Sanchez sunt doi tineri originari din Columbia, pentru care muzica si dansul sunt cele mai mari pasiuni. Cei doi au impresionat o tara intreaga cand au ajuns in finala concursului Romanii au talent, iar spectacolul lor a molipsit o sala intreaga cu energia si veselia lor.

Va invit sa urmariti videoclipul Mak Serdy & Los Hermanos DINAMITA – “Striptease (Don’t be so sexy)” si astept parerile voastre.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *