Mâine, Irina Rimes revine cu o schimbare de stil și o colaborare inedită cu Cris Cab pentru piesa Your Love!
2020-10-08 16:20:40

Mai este doar o zi până la lansarea piesei Your Love, o colaborare extraordinară dintre Irina Rimes și Cris Cab, artistul american care a ajuns în topurile din toată lumea cu super hitul Liar Liar.

În urmă cu doar câteva zile, Irina le-a făcut o surpriză fanilor ei și a intrat în direct, online, cu unii dintre ei. Aceștia au avut ocazia să asculte în premieră melodia. Reacțiile lor au surprins-o plăcut pe artistă, care s-a bucurat nespus de interacțiunea cu ei. “O piesă cu un refren catchy. Un stil altfel. E noua mea melodie preferată, oficial. E ceva diferit și chiar te prinde foarte bine.”, au spus ei.

Nu doar fanii au ascultat Your Love în premieră, ci și artiștii Lidia Buble, Connect-R, Karmen, Raluka, Ana Baniciu, Roxen, Olivia Addams, Mark Stam, WRS, Emil Rengle, Andia și Dara. “Sunt uimită de schimbarea Irinei, nu mă așteptam. E un alt personaj și îl joacă atât de bine, cu atâta măiestrie. Îmi place Irina, e diferită. Cool, fresh, star internațional. Cred că piesa asta o să rupă. Ce frumos dansezi! Ea arată top în clip.” sunt doar câteva dintre reacțiile artiștilor care au văzut în premieră clipul piesei Your Love.

“Vreau să cuprind tot Pământul ca să vă mulțumesc într-un mare fel pentru surpriza asta. Prietenii mei și colegii mei, vă mulțumesc și vă iubesc!”, a spus Irina.

Mâine, Irina Rimes și Cris Cab aduc o piesă fresh, care va inunda simțurile tuturor cu energie și culoare, o adevărată schimbare de stil a Irinei.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *