Mahalia - Do Not Disturb
2019-02-11 12:55:34

Mahalia lanseaza single-ul “Do Not Disturb”! Acesta este produs de Felix Joseph, care a stat in spatele mai multor piese de-ale lui Mahalia, printre care se pot enumara “Surprise Me” si “That’s OK”.

DND este o piesa ce o infatiseaza pe Mahalia in ipostaza unei persoane care devine puternica dupa ce a incheiat o relatie toxica si nu mai vrea sa fie deranjata (“I’m putting myself on do not disturb”) – totul fiind relatat pe un ritm placut de R&B.

Pe langa asta, Mahalia si-a anuntat primele concerte ce vor avea loc in anul 2019. Turneul intitulat “Do Not Disturb” va incepe pe 9 aprilie, prima locatie fiind O2 Ritz Manchester, urmat de un concert deja sold-out la binecunoscutul “Shepards Bush Empire” din Londra pe 10 aprilie – acestea fiind cele mai mari evenimente ale ei pana in prezent! Artista va mai ajunge si in Paris, Amsterdam si Bruxelles. De asemenea, va mai aparea si alaturi de Lauryn Hill la concertul de la Palatul Blenheim (Woodstock, Oxfordshire) pe data de 21 iunie si la festivalul Love Supreme Jazz (Londra) pe data de 7 iulie.

Mahalia, originara din Leicester, Anglia, s-a bucurat de un 2018 incredibil, devenind intr-un ritm alert una dintre cele mai promitatoare artiste din Anglia dupa ce si-a castigat locul pe lista “One To Watch” pe YouTube (unde canalul ei a strans peste 18,2M de vizualizari) si a devenit in scurt timp singura cantareata care sa fi fost nominalizata la premiile BRITs Critics Choice si BBC Sound Poll in decursul aceluiasi an. Mahalia a mai avut succes si cu piese precum “Sober” (15M ascultari pe Spotify) si “I Wish I Missed My Ex” (13M ascultari pe Spotify).

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *