Maggie Rogers lanseaza albumul sau de debut, "Heard It In A Pastlife"
2019-01-18 18:41:59

Anul 2018 pentru Maggie Rogers a fost de pomina. Artista a reusit sa stranga in palmaresul sau o serie importanta de nominalizari, printre care se numara si YouTube Artist On The Rise 2019. si Twitter Music #ArtistToFollow. Totodata, single-ul numarul 1 in topul Billboard Alternative Songs al lui Maggie, “Light On”, a depasit un million de ascultari la nivel global in mai putin de o saptamana si, in prezent, se apropie de 25 milioane.

Piesa “Light On” va fi inclusa si pe albumul de debut al lui Maggie, “Heard It In A Past Life”, care se lanseaza azi, 18 ianuarie. Evenimentul de lansare a avut loc aseara, la Fonda Theatre in Los Angeles, in cadrul unui concert desfasurat cu casa inchisa. Rogers se intoarce la New York pentru a prezenta albumul si in cadrul emisiunii “The Late Show With Stephen Colbert”. De asemenea, artista va sustine o serie de concerte de promovare in America de Nord, laHammerstein Ballroom, in New York sau in cadrul festivalului Coachella. Fanii s-au inghesuit sa cumpere bilete si majoritatea show-urilor programate sunt deja sold-out.

Maggie Rogers este o producatoare, compozitoare si interpreta, originara din Easton, Maryland. Single-ul ei de debut, „Alaska”, a fost #1 in clasamentul Spotify’s Viral 50, in 23 de tari, incluzand si Statele Unite. Cu peste 230 de milioane de stream-uri globale, Rogers a reusit sa devina parte a listei Spotify Best of 2016. Primul sau material discografic a fost EP-ul „Now That The Light Is Fading”, lansat in anul 2017.

Asculta/ descarca albumul aici: https://umusic.lnk.to/HeardItInAPastLifePR, apoi te astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *