Magda Catone debuteaza in calitate de regizor cu piesa "Neveste de fotbalisti"
2017-04-21 16:57:01

Primul eveniment va avea loc pe 17 mai 2017, ora 20.00 – Magda Catone isi face debutul in calitate de regizor, in anul in care aniverseaza 35 de ani de activitate in teatru –

Le Chateau – Castelul din Inima Capitalei, impreuna cu Teatralis, lanseaza, in aceasta primavara, un nou concept pe piata culturala a Bucurestiului – Teatru la Castel, ca parte a seriei de manifestari “Dinner&Show”, o idee de divertisment care castiga din ce in ce mai multi adepti pe piata din Romania.

Astfel, Le Chateau si Teatralis propune publicului o premiera: “Neveste de fotbalisti” – o comedie de moravuri, inspirata de povestile care au aparut in lumea fotbalului si care au ajuns sa defineasca din plin societatea romaneasca. Visul romanesc al fetelor este sa se marite cu un fotbalist de mare anvergura, care sa le puna un inel pe deget si lumea la picioare. Scrisa de Ivona Boitan, piesa “Neveste de fotbalisti” marcheaza si o a doua premiera: debutul regizoral al Magdei Catone, in anul in care artista marcheaza 35 de ani de activitate neintrerupta pe scena teatrului romanesc.

Magda Catone este una dintre cele mai indragite actrite din Romania. A absolvit Academia de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti in anul 1982, la clasa profesorilor Amza Pellea si Ion Cojar. Despre Amza Pellea intotdeauna pastreaza cuvinte de lauda pentru ca i-a fost un mentor si l-a iubit, respectat si admirat enorm. Dupa terminarea facultatii, a fost repartizata la Petrosani, la Teatrul de Stat, acolo unde il cunoaste pe sotul sau de mai tarziu, Șerban Ionescu, actor de teatru si film, la randul sau. Au impreuna un baiat, Carol. Și-a facut debutul in film in anul 1981, cand inca era in facultate, cu pelicula lui Lucian Pintilie, “De ce trag clopotele, Mitica?”.

“Dinner&Show” sau “Dinner Theater” este o forma de divertisment care a cunoscut un succes fulminant in Statele Unite ale Americii si care a ajuns sa fie extrem de apreciata si in Europa.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna piesa “Neveste de fotbalisti”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *