Madonna X Maluma au lansat videoclipul piesei „Medellin"
2019-05-06 19:48:03

„Medellin” – neașteptata colaborare dintre legendara Madonna și Maluma, superstarul columbian, se bucură acum de un material video pe măsură, regizat de către Diana Kunst și Mau Morgó, duo-ul ce a creat și videoclipul piesei „Barefoot In The Park”, a lui James Blake și a Rosalíei.

Videoclipul, care a fost lansat în cadrul unui eveniment live, marca MTV, redă în mod fidel metamorfoza artistei în Madame X și prezintă fanilor de pretutindeni o lecție de versatilitate și originalitate, venită din partea unui etalon muzical, ce a schimbat și chiar ghidat, de-a lungul timpului, întreaga industrie muzicală.

Purtând ținute atipice, care reunesc o serie de simboluri aparte și dau naștere unor metafore vizuale, ce îți vor lua ochii, videoclipul piesei „Medellin” jonglează cu imaginea lui Madame X, aducând-o în ipostaze nemaivăzute alături de Maluma.

Materialul debuteză cu Madonna, care îngenuchează în fața unui altar, șoptind: „Doamne, cum să mai am încredere în cineva după atâția ani de dezamăgire și trădare? Cum să nu îmi doresc să fug din nou și din nou? Niciodată nu voi fi ceea ce își dorește această societate”.

Din acest punct, materialul video urmărește pas cu pas un traseu plin de mister și contradicții, ce nu face decât să dezvăluie tiparul femeii ideale, Madame X.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *