Madonna lansează videoclipul piesei „Crave" feat. Swae Lee
2019-05-27 18:55:00

Madonna ține să își bucure săptămânal fanii cu noi materiale. De data aceasta, legenda muzicii pop lansează videoclipul incendiar al piesei „Crave” ft. Swae Lee.
Materialul lansat de Madonna în colaborare cu rapper-ul de 23 de ani pe data de 10 mai ne oferă tuturor o lecție despre pasiune și dorință, iar videoclipul evocă o frumoasă poveste de dragoste. „Crave” este cel de-al treilea dintre cele cinci materiale pe care Madonna le va lansa înainte de data de 14 iunie, ziua în care albumul „Madame X” va fi disponibil pentru fanii de pretutindeni.
„Este foarte talentat. Cred că este un scriitor și un cântăreț minunat. Și mai este și drăguț. E important să fii drăguț”, declară Madonna pentru Billboard referitor colaborarea sa cu Swae Lee
Colaborarea cu Swae Lee succedă lansarea „Medellin” feat. Maluma, ce este, cu certitudine, cea mai mare surpriză muzicală a acestui an, lansarea piesei „I Rise”, un material dedicat celor curajoși, și a piesei „Future” feat. Quavo, pe care Madonna a interpretat-o la Eurovision. Următoarea piesă a cărei lansare se pregătește se numește „Dark Ballet” (7 iunie).

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *