Madonna lansează piesa „Crave" feat. Swae Lee
2019-05-10 22:37:55

După cum și-a obișnuit deja fanii, Madonna lansează piesă după piesă și surprinde cu cele mai neașteptate colaborări. De data acesta, artista-fenomen ne oferă un cadou muzical ce îl are în prim-plan pe rapperul Swae Lee, alături de care a pregătit lansarea piesei „Crave”.

„Crave” este cel de-al treilea dintre cele cinci materiale pe care Madonna le va lansa înainte de data de 14 iunie, ziua în care albumul „Madame X” va fi disponibil pentru fanii de pretutindeni.

Albumul este disponibil pentru pre-comandă aici: https://umusic.lnk.to/MadameXPreOrderPR

Colaborarea cu Swae Lee succedă lansarea „Medellin” feat. Maluma, ce este, cu certitudine, cea mai mare surpriză muzicală a acestui an, și lansarea piesei „I Rise”, un material dedicat celor curajoși. Celelalte două piese ce urmează a fi lansate sunt „Future” ft. Quavo (17 mai) și „Dark Ballet” (7 iunie).

La începutul acestei săptămâni, Madonna a anunțat turneul „Madame X”, care cuprinde o serie de spectacole intime, susținute în teatrele din câteva mari orașe. Mai multe detalii aici.

Influențat de viața în Lisabona, albumul „Madame X” este o colecție de 15 piese, care celebrează strânsa legătură dintre legenda muzicii pop și muzica latino.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *