Madonna lansează albumul „Madame X"
2019-06-14 18:13:33

„Madame X” reprezintă mai mult decât cel de-al 14-lea album al Madonnei – este o colecție năucitoare de piese, sinonimă unei experiențe auditive complete, care marchează legătura profundă a artistei cu muzica și cultura latină. Fiind puternic influențat creativ de orașul în care artista locuiește de câțiva ani, și anume Lisabona, noul material semnat Madonna este un amestec inovator de genuri și stiluri muzicale aparte, menit a dizolva orice barieră lingvistică.
„Madame X” reunește single-ul „Medellin”, coprodus cu Mirwais, care evocă spiritul orașului din care este originar Maluma, piesa „I Rise”, un adevărat imn, „Future” featuring Quavo care reproduce perfect aerul de dancehall jamaican și piesa „Dark Ballet”.
În ceea ce privește locurile în care a fost înregistrat (Portugalia, UK și orașe precum New York și Los Angeles), albumul „Madame X” prezintă o istorie culturală bogată, ce a luat formă după 18 luni de muncă susținută.
„Lisabona este locul în care totul a luat naștere”, spune Madonna. „Mi-am găsit un grup acolo, format din muzicieni incredibili, care au întărit și susținut crezul meu, acela că muzica este conectată în întreaga lume și că este sufletul universului”, adaugă artista.
Tracklisting, în cele două variante (standard și deluxe):
1. Medellín feat. Maluma
2. Dark Ballet
3. God Control
4. Future ft. Quavo
5. Batuka
6. Killers Who Are Partying
7. Crave ft. Swae Lee
8. Crazy
9. Come Alive
10. Extreme Occident **deluxe
11. Faz Gostoso ft. Anitta
12. Bitch I’m Loca ft. Maluma
13. I Don’t Search I Find
14. Looking for Mercy **deluxe
15. I Rise

Poți asculta / descărca albumul: https://umusic.lnk.to/madameX, apoi te aștept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *