Madalina Ignat impreuna cu Ioana Ignat si Maria Magdalena Ignat lanseaza „In casuta cea saraca"
2018-12-12 17:48:33

Trei surori, trei voci si trei timbre speciale – Madalina Ignat colaboreaza cu Ioana Ignat si Maria Magdalena Ignat pentru un live session exceptional. Piesa pe care talentata artista o interpreteaza alaturi de surorile sale este un cover dupa colindul de Craciun, „In casuta cea saraca”.

„Acest live session de colind ne-a readus pe meleagurile copilariei, cand mergeam impreuna cu tatal la rude si la prietenii de familie pentru a le vesti nasterea Domnului. Perioada in care traditia inca era traditie si ne adunam toata familia – unchi, matusi, verisori, verisoare si stateam la povesti, iar Mosul venea cu cadouri. «In casuta cea saraca» este colindul pe care il cantam si aducea bucurie si amintiri frumoase celor dragi. Si noua ne-a reamintit cum este sa cantam toate trei impreuna”, a declarat Madalina Ignat.

In varsta de 21 de ani, Madalina Ignat a absolvit Liceul de Arta „Stefan Luchian” din Botosani. Cu un timbru vocal deosebit, Madalina a inceput sa cocheteze cu muzica de mica, alaturi de surorile sale. A studiat chitara si a participat la mai multe festivaluri de muzica folk din tara unde a primit mai multe premii.

La nici un an de la lansarea primei sale piese, Ioana Ignat a ajuns in topurile muzicale cu piesa “Doar pe a ta” (alaturi de Edward Sanda), care s-a pozitionat pe primele locuri in chart-urile radio, TV, iTunes, Shazam, timp de peste 20 de saptamani in anul 2017. Printre single-urile de succes ale artistei se numara si “Nu ma uita”, care a adunat peste 55 de milioane de vizualizari pe YouTube si „De dragul iubirii”. Recent, artista a colaborat cu Pavel Stratan pentru piesa si clipul „Te sarut”, o poveste emotionanta ce poate fi intalnita cu usurinta in viata cotidiana.

In varsta de 17 ani, Maria Magdalena Ignat este eleva in cadrul Seminarului Teologic, „Sfantul Gheoghe” din Botosani, la sectia Pictura Bizantina. Pasionata de muzica, Magdalena merge cu pasi repezi pe urmele Ioanei si ale Madalinei. Aceasta apare pentru prima oara cantand alaturi de surorile sale mai mari in cadrul live session-urilor organizate de catre GreenEye Music.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *