Mădălin Farc i-a adus pe Scufiţa Roşie şi pe Dracula pe scena Untold, la Cluj
2015-08-04 14:37:27

Madalin Farc_Yanka_Tinie Tempah

La scurt timp de la coregrafia nonconformistă pentru single-ul “Bitch Better Have My Money”, Mădălin Farc ne surprinde din nou cu momente memorabile de pe scena festivalului Untold.
Cu imaginaţie din abundenţă, coregraful Mădălin Farc a pus în scenă numeroase momente de dans, inspirate atât din poveştile copilăriei, precum Scufiţa Roşie, dar şi din legenda lui Dracula, cât şi teme de dans inspirate din filmele cu supereroi şi a seriei Mad Max.

Pe lângă coregrafiile realizate pentru deschiderea concertelor lui raku şi trupei Subcarpaţi, Mădălin Farc şi-a pus amprenta şi asupra coregrafiilor dinaintea show-urilor artiştilor internaţionali, precum Tinie Tempah, ATB, Irie Maffia, Dimitri Vegas, iar pentru Fatman Scoop a dansat chiar în timpul show-ului acestuia.

Încântat de întreaga experienţă Untold, Mădălin Farc a mărturisit: “Pentru mine a fost wow. Mai ales momentul în care am dansat pentru Fatman Scoop, pe care l-am ascultat încă din copilărie. Şi el a fost atât de spontan şi cool, încât mi-a zis să întru pe scenă cu echipa de la ProDance şi să facem câteva groove-uri. A ieşit foarte bine totul, au fost patru zile de emoţie şi euforie”.

Prin intermediul World Wide Creative Associates, Mădălin Farc şi Emil Rengle au fost coregrafii festivalului Untold, alături de echipa de la Pro Dance, dansând în faţa a zeci de mii de oameni, care au avut dovadă faptului că şi în România există în domeniul coregrafiei profesionişti de nivel internaţional.

Ce părere aveți?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *