Mădălin Farc, coregraful și dansatorul care face show-urile artiștilor și emisiunilor concurs
2015-06-15 15:08:12

Madalin Farc_dansator si coregraf

Cunoscut în urma colaborărilor cu Alexandra Stan, Corina, Smiley, Andra, Lariss, Liviu Teodorescu și mulți alții, coregraful și dansatorul Mădălin Farc a pășit în față și a reușit performanțe demne de notat în portofoliu.

La doar douăzeci și doi de ani, Mădălin Farc s-a ocupat sezonul acesta de coregrafia show-ului “Românii au talent”, a predat la o școală de dans din Elveția timp de doi ani, face parte din agenția World Wide Creative Associates și a fost în turnee prin Japonia.

Artistul a reușit ca doar în această săptamână să aibă trei prestații importante: a apărut ca dansator în clipul “We Wanna”, noul single Alexandra Stan & Inna feat. Daddy Yankee, a avut rolul de coregraf și artistic director in videoclipul “Jungle” al Yankei și realizează alături de Emil Rengle coregrafia finalei “Românii au talent” .

Despre coregrafie și munca pe care o depunde, artistul mărturisește: “Munca de coregraf e full time job, dar făcând asta apuci să te distrezi aproape tot timpul, luând în considerare faptul că multe dintre evenimente sunt în cluburi sau la party-uri. Dacă ești un coregraf bun, disciplinat și cu capul pe umeri, poți să-ți trăiești viața frumos și în România”.

Mădălin Farc a devenit coregraf fără să conștientizeze, după cum povestește: “Am ajuns să fiu coregraf fără să-mi dau seama. Având în vedere că am făcut tranziția de la muzică, după 7 ani de practică, la dans, totul a fost nou. Momentul în care mi s-a solidificat ideea de coregraf în minte a fost când am fost invitat să predau pentru 2 ani la un studio de dans în Elveția.

Felicitări, Mădălin Farc! Îţi dorim mult succes şi la cât mai multe realizări!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *