Machine Gun Kelly lansează albumul „Hotel Diablo"
2019-07-05 22:16:26

Așteptarea a luat sfârșit – Machine Gun Kelly lansează „Hotel Diablo”, cel de-al patrulea album de studio, care integrează și piesa „Candy”, colaborarea dintre acesta și Trippie Redd.

Povestea albumului „Hotel Diablo” este compusă din 14 piese, ultima dintre ele fiind chiar, „I Think I’m Okay” feat. YUNGBLUD și Travis Barker, cel mai recent single lansat de Machine Gun Kelly.
„I Think I’m Okay” este o piesă puternică, produsă de către SlimXX, BazeXX și Machine Gun Kelly, ce reușește să imprime versurilor oneste și puțin sumbre o tentă muzicală văratică. Machine Gun Kelly a interpretat piesa în premieră, acompaniat de un live band, în cadrul festivalului Bunbury, din Cincinnati, unde a primit un răspuns mai mult decât pozitiv din partea publicului.
Până în acest moment, Machine Gun Kelly ne-a demonstrat că are un an intens – rapperul a lansat în sfârșit albumul „Hotel Diablo” și a pornit o isterie în rândul fanilor după ce a apărut în renumita producție Netflix, „Bird Box”, dar și în documentarul despre trupa Motley Crue, „The Dirt”, unde a interpretat rolul lui Tommy Lee.
Track Listing „Hotel Diablo”:

1. Sex Drive
2. el Diablo

3. Hollywood Whore

4. Glass House (feat. Naomi Wild)

5. Burning Memories (feat. Lil Skies)

6. A Message From the Count

7. Floor 13

8. Roulette

9. Truck Norris Interlude

10. Death In My Pocket

11. Candy (feat. Trippie Redd)

12. Waste Love (feat. Madison Love)

13. 5:3666 (Feat. Phem)

14. I Think I’m OKAY

Poți asculta / descărca „Hotel Diablo”: https://umusic.lnk.to/HotelDiablo, apoi te aștept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *