Machine Gun Kelly își unește forțele cu Travis Barker și YUNGBLUD și lansează „I Think I'm Okay"
2019-06-07 17:09:27

Machine Gun Kelly ne arată cât de versatil și deschis este prin intermediul noii sale piese, „I Think I’m Okay”, care marchează colaborarea cu Travis Baker (bateristul trupei Blink 182) și YUNGBLUD, noua senzație a muzicii alternative.
„I Think I’m Okay” este o piesă puternică, produsă de către SlimXX, BazeXX și Machine Gun Kelly, ce reușește să imprime versurilor oneste și puțin sumbre o tentă muzicală văratică. Machine Gun Kelly a interpretat piesa în premieră, acompaniat de un live band, în cadrul festivalului Bunbury, din Cincinnati, unde a primit un răspuns mai mult decât pozitiv din partea publicului. Premiera oficială a piesei va avea loc în cadrul emisiunii Zane Lowe’s World Record, de pe Apple Music’s Beats 1.
Până în acest moment, Machine Gun Kelly ne-a demonstrat că are un an intens – rapperul a lansat deja câteva piese care vor fi integrate pe albumul „Hotel Diablo” și a pornit o isterie în rândul fanilor după ce a apărut în renumita producție Netflix, „Bird Box”, dar și în documentarul despre trupa Motley Crue, „The Dirt”, unde a interpretat rolul lui Tommy Lee.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *