Mabel lansează single-ul „Mad Love"
2019-06-07 16:47:10

Mabel lansează „Mad Love”, single-ul principal extras de pe mult-așteptatul său album de debut, „High Expectations”, a cărui lansare va avea loc pe 2 august.
Lansarea piesei „Mad Love” succedă hit-ul „Don’t Call Me Up”, care a transformat-o pe Mabel într-un veritabil fenomen internațional. Noul material al artistei de 23 de ani este un imn dedicat femeilor puternice, cărora nu le e teamă să treacă direct la subiect și să vorbească despre cine sau ce vor. Scrisă de Mabel, în colaborare cu Steve Mac și Kamille – rețeta care a dat naștere și piesei „ Don’t Call Me Up” – „Mad Love” vine însoțită și de un videoclip foarte original, regizat de către Marc Klasfeld (Cardi B, Destinys Child și Jay Z). Materialul video urmărește povestea lui Mabel, un star pop rebel, care își trăiește visele într-o manieră modernă și extrem de subiectivă, redând fidel ideea libertății pure.

Albumul „High Expectations” este simpla expresie a momentului existențial în care Mabel se află. Acesta vorbește despre munca de o viață a artistei nominalizate de două ori la premiile BRIT, ce a depășit un milliard de stream-uri, dar și despre candoarea iubirii tinere, identitate, puterea femeii și sănătatea mentală.
„Vorbind despre el îmi oferă încredere în mine și acest lucru este o noutate. Dacă vrei cu adevărat să faci un album care să le spună oamenilor ceva trebuie să te așezi și să te întorci spre rănile mai vechi – să pui totul sub microscop. Mi-ar fi plăcut atât de mult să văd acest lucru din partea eroilor mei din copilărie. Acel vis conform căruia pop-starurile se bucură de o viață perfectă este de multă vreme nul pentru generația noastră”, declară Mabel.
Odată cu lansarea „Don’t Call Me Up” și anunțarea turneului său, Mabel a căpătat încredere și siguranță, lucru ce este perfect vizibil în versurile și în linia melodică ale noului său single, „Mad Love”, care va oferi ascultătorilor de pretutindeni încrederea de care au nevoie.

Pre-comandă albumul: https://umusic.lnk.to/GreatExpectations

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *