Mabel lanseaza single-ul "Boyfriend"
2020-02-26 16:41:31

La scurt timp de cand a fost declarata Best British Female la Brit Awards, Mabel lanseaza videoclipul piesei „Boyfriend” prin care demonstreaza inca o data ca merita trofeul recent, dar si popularitatea de care se bucura.

Mabel a incantat audienta de la Brit Awards cu hitul „Don’t Call Me Up”, iar pe covorul rosu a avut-o alaturi pe mama sa, Neneh Cherry, care a primit un trofeu Brit in urma cu 30 de ani.
Intre timp, Mabel continua turneul „High Expectations”, iar vara aceasta o vom putea vedea la festivaluri de muzica precum Lovebox, Parklife, Primavera Sound sau Longitude.

Un adevarat imn pop, cu o atitudine girl-power, track-ul „Boyfriend” este o declaratie ca orice femeie ar trebui sa fie intr-o relatie care sa fie in conformitate cu propriile reguli si conditii.
Piesa este compusa de catre Steve Mac si Camille Purcell, alaturi de care Mabel a lucrat la „Don’t Call Me Up” si „Mad Love”. Totodata, „Boyfriend” este prima piesa solo extrasa de pe albumul sau de debut, „High Expectations”.

La doar 24 de ani, Mabel a devenit una dintre senzatiile pop la nivel global. Inca din 2015, cand a lansat prima piesa, „Know Me Better”, Mabel a muncit si mai mult pentru a deveni unul dintre cei mai buni artisti. Hitul „Don’t Call Me Up” a fost cea mai bine vanduta piesa din UK in 2019, iar „Mad Love”, de asemnea, a ajuns in top 10 cele mai bine vandute melodii ale anului. Albumul sau, „High Expectations”, a ajuns pe locul 3 in topul din UK.
Mabel este genul de artist-compozitor care este foarte onest, si totodata vulnerabil, prin piesele pe care le lanseaza. In acelasi timp, prin intermediul sinceritatii pe care o arata in muzica si versurile sale, artista a strans o comunitate de milioane de fani si a devenit un model de urmat pentru generatie tanara.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *