Mabel anunta lansarea primului album – High Expectations 12 iulie 2019
2019-04-20 11:44:59

In timp ce single-ul „Don’t Call Me Up” urca in topurile muzicale, atat din Romania, cat si in restul lumii, Mabel anunta lansarea primului album din cariera – High Expectations.
„Don’t Call Me Up” a intrat in topul din UK si, momentan, ocupa locul 3, fiind de opt saptamani in top 10. In plus, este cel de-al saptelea cel mai bine vandut single al anului 2019, in UK.
Ca alte noutati ale succesului lui Mabel, mentionam si faptul ca a intrat in top 10 Spotify Global Chart.
Titlul albumului este o declaratie pe care si-a facut-o Mabel de foarte mult timp si o reprezinta in totalitate, avand si un tatuaj pe gat cu „High Expectations”. Un material mobilizator, inaltator si extrem de sincer si care scrie urmatorul capitol nu doar din viata lui Mabel, ci si ale celor care i-au influentat cariera.

Despre primul ei album, Mabel a declarat ca „titlul spune mai multe lucruri decat as putea spune eu. Este despre asteptarile pe care le am la mine, la ceilalti, in special in relatii. Subiectul general al proiectului este despre aspectele pozitive si negative care vin cu relatiile.
Imi doresc sa transmit un mesaj pozitiv catre toti cei care vor asculta albumul. Am dobandit atat de multa incredere in mine inca din momentul in care am inceput sa scriu albumul si fix asta vreau ca oamenii sa invete din piesele mele.”
La 23 de ani, lansarea albumului „High Expectations” vine ca o absolvire pentru Mabel, cat si ca un inceput. Nominalizata de 2 ori la Brit Awards, cu peste 3.000.000 de single-uri vandute doar in UK si cu 1 miliard de streamuri la nivel global, Mabel are toate ingredientele pentru a deveni un superstar international.

‘High Expectations’ – tracklisting:
1. High Expectations (Intro)
2. Bad Behaviour
3. Don’t Call Me Up
4. FML
5. We Don’t Say…
6. Selfish Love ft. Kamille
7. Lucky (Interlude)
8. Mad Love
9. Trouble
10. Put Your Name On It
11. Stckhlm Syndrome (Interlude)
12. OK (Anxiety Anthem)
13. I Belong To Me
14. High Expectations (Outro)
BONUS TRACKS
15. Finders Keepers (with Kojo Funds)
16. Fine Line (with Not3s)
17. My Lover (with Not3s)
18. Ring Ring (with Jax Jones)
19. Cigarette (with RAYE & Stefflon Don)
20. Not Sayin’

Asteptam cu nerabdare!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *