„M-o trimis mama la capre” si m-am intors cu un hit
2021-01-26 18:00:19

Într-un moment plin de necunoscut, în care identitatea însăși este supusă schimbării, Andrew Dum lansează piesa “M-o trimis mama la capre”, alături de vocea superbă a Paulei Hriscu.  Aceasta reprezintă o reîntoarcere la folclorul românesc, autentic, prezentată într-o manieră actuală, care va fi apreciată de public, indiferent de vârstă.

Piesa are la bază însăși versurile acestui cântec din folclor, obișnuit a fi cântat și prezentat oamenilor sub forma unui colind. În ceea ce privește cuvintele folosite, nu au fost aduse niciun fel de modificări ale textului inițial, tocmai pentru a păstra autencitatea sa.

“Cred că muzica însăși te vindecă. Într-o perioadă fragilă, în contextul pandemiei, avem mai mult timp să reflectăm asupra noastră și să ne întoarcem către rădăcini.

Aceasta piesă are drept sursă de inspirație autenticul românesc, iar Paula este un artist validat, care îți transmite prin toate mijloacele verbale și nonverbale ADN-ul românesc.

Această piesă m-a scos din zona de confort și a reprezentat o provocare. Mi-am dorit să pot face tranziția unui colind la un registru actual dar sa păstrez in același timp chintesența mesajului”, ne spune Andrew Dum.

Andrew Dum este un talent în ascensiune pe scena muzicii dance, având un portofoliu extins, plin de creativitate. Îmbinarea noului cu elemente autentice i-au adus lui Andrew o apreciere enormă din partea publicului, mereu încântat de noile sale creații. A fost primul DJ român care a avut propriul turneu național, denumit X Tour, iar în ultimii ani a fost o prezență constantă la marile festivaluri de muzică din țară.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *