LyZ lansează primul single din carieră: „Inimă Albastră"
2020-12-17 18:59:01

Pentru LyZ anul 2020 nu se încheie înainte să își îndeplinească visul, așa că artista lansează primul single din carieră, „Inimă Albastră”, o poveste muzicală cu beat-uri dance despre o întâlnire întâmplătoare ce s-a transformat într-o iubire mistuitoare. Compusă de Daris Mangal, Sergiu Buta, Laurențiu Duță, Iustin Miron și Constantin Butnaru, „Inimă Albastră” este o piesă care descrie dragostea într-un mod aparte, de la prima privire, primul zâmbet, prima îmbrățișare, dar și primul sărut. O iubire care a venit treptat și a cucerit tot mai mult. Clipul completează prin imagini vibe-ul fresh al piesei, în contrast cu sentimentele descrise în versuri.

LyZ iubește muzica de când era doar un copil și a considerat-o mereu cea mai bună prietenă și confidentă a sa. „Muzica mi-a fost alături încă din copilărie, o prietenă care nu m-a trădat niciodată. Ea a fost, este și va rămâne momentul meu de relaxare sau evadare, modul meu de a ajunge la sufletele oamenilor, trăind firesc, dar la maximum, emoțiile, simțirile, sentimentele și tot ceea ce încununează spiritul uman. La început am crezut că această pasiune e doar o nebunie adolescentină, dar timpul m-a convins că aceasta mi-e adevărata vocație. Prin muzică, am reușit să-mi depășesc timiditatea, să fiu întotdeauna naturală, sinceră și să spun mereu ce gândesc. Dacă ar fi să mă definesc într-o frază, pot spune că: «am cântat de când mă știu, iar de trăit, trăiesc și voi trăi prin și pentru muzică»”, povestește LyZ.

Cu o voce caldă și un chip diafan, LyZ (Iuliana Maria Pușcașu-Ravar) s-a născut pe 8 septembrie 1990, în apropierea orașului Târgu Neamț. Este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”, din Iași, iar în prezent este studentă la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *