Lys si Ciprian Robu dau startul unei sesiuni live speciale
2015-11-09 19:53:19

music-picture (59)

Lys si Ciprian Robu dau astazi startul unei sesiunii de HIT-uri la inaltime.

Filmate de Dragos Dordeas chiar in inima muntilor Fagarasi, piesele vor fi dezvaluite pe rand, prima dintre ele fiind una nominalizata la Premiile Grammy: “Take Me To Church” a lui Hozier.

Proiectul este unul inedit pentru ambii artisti, acestia dorind sa ofere publicului o interpretare aparte a unor piese binecunoscute in lumea intreaga.

“Initial eu am propus 10 piese dintre care, ulterior, impreuna cu Roton Music, am ales 5 pe care sa le adaptam sub forma unor cover-uri acustice. Propunerea de colaborare dintre mine si Ciprian a venit din partea celor de la Roton, iar noi ne-am bucurat foarte mult, mai ales ca locuim relativ aproape unul de celalalt”, a povestit Lys inceputurile acestei initiative muzicale.

Colaborarea dintre cei doi artisti a decurs minunat, ceea ce reiese si din vibe-ul pe care il transmit catre public: “Lys are o voce foarte buna si e o placere sa colaborez cu ea, atitudinea degajata cu care canta e iesita din comun si datorita acestui fapt inregistrarile merg foarte, foarte repede. Important mai e si input-ul ei creativ mereu prezent” a declarat Ciprian Robu, iar Lys a adaugat: “Bineinteles ca ne-am bucurat sa descoperim ca suntem mereu pe aceeasi “lungime de unda” si, prin urmare, colaborarea a fost una foarte reusita.”

Pentru viitor, Lys si Ciprian ne-au pregatit noi surprize pe care ni le vor dezvalui curand. “Deja am inregistrat doua piese, acum urmeaza sa le finalizam si sa decidem pe care dintre ele o vom lansa prima”, ne-a marturisit Ciprian Robu.

Lys l-a completat: “Colaborarea dintre noi nu se opreste aici, insa nu va dam mai multe detalii! Vrem sa fie o surpriza, dar va oferim un indiciu – piesele vor fi originale, nu cover-uri! Stay tuned for more!”

Haideti sa urmarim impreuna live-ul, dupa care va astept cu pareri. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *