Luna Amară lansează primul album în format vinil – "NORD" Turneul „NORD" continuă
2019-01-22 19:29:30

La doar câteva luni după lansarea albumului „NORD”, Luna Amară le oferă fanilor un cadou de zile mari – ediția pe vinil a celui de-al șaselea album al trupei. Lansarea vinilului “NORD” va avea loc în club Fabrica, în cadrul unui concert programat pentru data de 2 februarie.

După momentul acestui spectacol, vinilul va putea fi achiziționat online şi din magazinele de specialitate, dar și în cadrul celorlaltor concerte ale turneului „NORD”, inclusiv la Cluj, pe 23 februarie.

„NORD” este un material puternic și revelator, care reunește 11 piese originale și ne prezintă configurația unui adevăr conștient, punându-ne în fața alegerii de a-l trece sau nu prin filtrul ignoranței. Materialul a fost remasterizat special pentru vinil de către Dan Georgescu @ Unda Recording și vine în ediție limitată, de doar 250 de bucăți. „NORD” va fi disponibil în varianta dublu vinil, transparent, de 12″, 180g, versiune pentru audiofili 45RPM .

Din câte se pare, Luna Amară refuză vehement să işi ofere un moment de răgaz şi, după susținerea turneului de promovare al albumului lansat în 2018, porneşte din nou la drum, spre încântarea fanilor din toată ţara. În prezent, Luna Amară se pregăteşte pentru o nouă serie de concerte din turneul de promovare al albumului “NORD”, primul fiind pe 25 ianuarie, la Baia Mare. Mai multe detalii cu privire la datele spectacolelor se găsesc aici, iar biletele pot fi achiziţionate online aici.

Albumul “NORD”, în variantă digitală, e disponibil aici: https://UMR.lnk.to/NordPR

Luna Amară înseamnă:
Nick Făgădar – chitară, voce
Mihnea Blidariu – chitară, voce
Andrei Eugen Boțan – chitară
Sorin Moraru – bass
Răzvan Ristea – tobe

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *