Luna Amara a lansat single-ul „Viu”
2018-05-15 19:28:22

Luna Amara a lansat single-ul „Viu” in cadrul unui concert acustic, ce a avut loc la Clubul Taranului, sambata trecuta.

Videoclipul – realizat de catre Anya Dimitrov si Vladimir Ivanov, de la BlueCat Studio, dupa o idee originala Luna Amara – recreeaza corpul a cinci scenarii distincte, invaluite de o aura confesionala si unite prin intermediul unor sugestii subtile.

Despre conceptul din spatele videoclipului piesei „Viu”, trupa declara: „fiecare actiune in parte, rupta de celelalte dar unite prin tema usilor si prin cadrul final, a fost generata de intrebarea . Avem astfel, cinci scenarii diferite care au rol de confesiune, deschizand celorlalti o fereastra spre framantarile fiecaruia dintre noi, cei din Luna Amara, la acel moment. Insemnatatea fiecarei povesti ramane a fi descifrata si asumata de fiecare spectator in spiritul propriei vieti.”

„Viu” este al treilea single extras de pe noul album, pe care Luna Amara il pregateste: „Albumul este inca in proces de creatie dar avem deja sase piese inregistrate in toamna anului trecut, la Radio Cluj, cu Dan Georgescu. Urmeaza ca in curand sa finalizam piesele care vor completa albumul si sa le inregistram. Ne dorim ca in toamna acestui an sa avem totul gata. Nu avem inca un nume pentru noul material.”

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “Viu”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *