Lumea Viseaza - concert acustic Alexandra Ungureanu & the dAdA
2016-06-21 20:38:50

Alexandra Ungureanu pregateste o surpriza minunata fanilor sai! Alaturi de trupa the dAdA, artista anunta un concert acustic denumit sugestiv Lumea Viseaza, pe data de 6 iulie 2016!

Prin concertul acustic Lumea Viseaza din 6 iulie, Alexandra Ungureanu si trupa the dAdA isi doresc sa aduca emotii si voie buna in sufletele tuturor celor prezenti la eveniment si, totodata, sa invite publicul sa nu se teama sa traiasca momentul si sa cuteze sa viseze cu ochii deschisi.

Locul in care concertul acustic va avea loc a fost ales tocmai pentru a inspira invitatii la visare – terasa Monteoru din Bucuresti, un spatiu vioi, care abunda in detalii cool si cu un decor estival.

Publicul va fi incantat cu un repertoriu ales Alexandra si de trupa the dAdA, care vor interpreta atat hiturile bine cunoscute ale artistei, cat si piese prezentate in premiera, dar si o serie de cover-uri redate de asemenea intr-o maniera acustica.

Muzica live de calitate, atmosfera dinamica, vibe pozitiv si emotii cat cuprinde – toate aceste ingrediente sunt garantate la concertul acustic Lumea Viseaza, care se va bucura totodata si de o scena cu un design special gandit si construit pentru acest eveniment.

Si pentru ca Alexandra si trupa the dAdA si-au propus sa ofere tuturor momente absolut aparte, artistii vor invita alaturi de ei pe scena nume importante din industria muzicala de la noi, precum: Bogdan Mezofi de la trupa Grimus, Mihai Ristea de la band-ul Golan, Nora Denes, cunoscuta dupa participarea la show-ul Vocea Romaniei si violoncelistul Adrian Naidin.

Alaturi de trupa the dAdA, Alexandra Ungureanu canta de un an si jumatate si, atunci, si-au propus sa dea startul unei serii de concerte acustice, prin care sa ajunga la inimile altor iubitori de muzica buna, oameni indragostiti de viata si dornici sa se bucure de clipe frumoase.

Acestea fiind spuse, va invit cu mare drag la concert, insa, pana atunci, haide sa urmarim din nou clipul noului ei single, “Nopti si zile”, apoi va astept cu pareri. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *