Lucia va deschide concertul Kimbra de pe 27 Septembrie
2019-09-22 16:22:42

Cunoscuta publicului larg pentru colaborarea cu Gotye pe “Somebody that I used to know” dar si pentru piesele cu zeci de milioane de viewuri precum “Settle Down” sau “Cameo Lover”, KIMBRA canta in premiera in Romania a Bucuresti vineri pe 27 septembrie la Quantc Open Air.

In deschiderea artistei din Noua Zeelanda va urca pe scena Lucia.

In iunie 2012, Lucia a fost preluata de agentia de management muzical Global Music Management, recent redenumita Global Records , care se ocupa si de managementul artistei Inna. In august 2012, artista a sustinut primul ei concert si a reprezentat muzica romaneasca, pe o scena dedicata in cadrul celei de-a doua editii a festivalului Summer Well.

Cel de-al doilea single al sau, numit “Me Over You”, a aparut tot in luna august si a beneficiat de un videoclip filmat in regia lui Radu Aldea.Stilul interpretativ al Luciei a fost comparat cu al unor cantarete precum Adele sau Regina Spektor.

Lucia este si o sustinatoare a proiectelor caritabile, iar in 2012 a cantat in cadrul a doua astfel de evenimente: Gala Persoanelor cu Dizabilitati, organizata pe 27 noiembrie de catre ActiveWatch si Fundatia Motivation Romania, in Studioul 3 al TVR, si concertul caritabil UNICEF, ce a avut loc pe 17 decembrie si unde a cantat, alaturi de Smiley si Vunk, pentru copiii vulnerabili din Romania.

Lucia a lansat albumul ei de debut, Silence pe 6 noiembrie 2015. Cel mai recent album, Samsara, pe 13 Aprilie 2018.

Asadar, pe 27 Septembrie ne intalnim cu Kimbra si cu Lucia in club Quantic.

Biletele au urmatoarele preturi:

– presale – Acces General 109 lei, Golden Circle 149 lei

– la acces Acces General 120 lei, Golden Circle 160 lei

Zona Golden Circle se afla in fata scenei si este limitat la 300 de bilete. Se pun in vanzare doar 800 de bilete. Showul are loc in aer liber.

Va invit cu drag!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *