Lucia & Band, în deschiderea „The Motans Grand Concert"
2019-03-26 16:03:55

Primul concert de anvergură din cariera artistului The Motans va avea loc pe 31 mai, la Arenele Romane, iar Lucia este cea care va cânta în deschiderea acestui show suprarealist, un adevărat spectacol de lumini. Aceasta este doar prima dintre multele surprize promise de Denis Roabeș, artistul The Motans, care își propune să creeze, odată cu acest concert, o punte între artă și societate, între fantezie și realitate. Un eveniment organizat in parteneriat cu Lidl, powered by KISS FM.
„Ne bucurăm foarte mult să cântăm în deschiderea concertului The Motans de la Arenele Romane. Ne vedem pe 31 mai!” declară Lucia.

Lucia este o prezență delicată în industria muzicală actuală. A început să cânte în 2011, iar piesele ei au cucerit de la început prin sensibilitate și emoție puternică. Cel mai recent album al său se intitulează „Samsara”, iar piesele incluse tratează teme precum moartea, existența, introspecția, percepția de sine. Al doilea album de studio al Luciei, „Samsara” îmbină armonios pianul omniprezent cu o instrumentație modernă, în zona electro-pop, și cu adaosul binevenit al cvartetului de coarde.

Din playlist-ul „The Motans Grand Concert” nu vor lipsi piesa de debut „Versus” , care a devenit un adevărat fenomen pe piața muzicală, „Înainte Să Ne Fi Născut”, „Jackpot” sau „Weekend” ft. Delia, declarată piesa anului 2017, cu peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube. The Motans a reușit de-a lungul timpului să creeze o conexiune aparte cu publicul, nu doar prin magia muzicii și a versurilor, ci și a imaginilor pe care le împletește perfect, dăruind experiențe în care oricine se poate regăsi.

Biletele pot fi achiziționate de aici: https://bilete.themotans.com/
Piesa „Versus” a înregistrat, până în prezent, peste 21 de milioane de vizualizări pe YouTube.

„Înainte să ne fi născut”, piesa cu aproape 11 milioane de vizualizări pe YouTube, a avut o ascensiune rapidă, a ocupat locul 1 în topurile radio încă din prima lună, unde a rămas timp de mai multe săptămâni la rând.

„My Gorgeous Drama Queens” este primul album The Motans și a fost lansat pe 7 martie 2018. Printre piesele incluse pe album se numără „August”, „Nota de plată”, „Versus”, „Drama Queen”, „Friend Zone”, „1000RPM”, dar și „Weekend”.

Vă invit cu drag!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *