Lost Frequencies, Zonderling & Kelvin Jones - LOVE TO GO
2020-04-17 18:24:09

Dupa lansarea piesei “Crazy” in 2017, Lost Frequencies si Zonderling au pus capat asteptarii celei de-a doua colaborare dintre ei cu “Love to Go”. Single-ul creat in tandem cu Kelvin Hones, desi construit pe magia colaborarii trecute dintre Lost Frequencies si Zonderling, ofera fanilor un sunet fresh in acelasi timp.

Felix De Laet, cunoscut si ca Lost Frequencies, a cunoscut succesul inca de la single-ul lui de debut din 2014 – “Are You With Me”, piesa cucerind prima pozitie din topuri in 18 tari. In prezent, Lost Frequencies este unul dintre cei mai populari artisti de muzica dance din generatia lui, piesele lui precum “Are You With Me”, “Reality” si “Crazy” strangand miliarde de streamuri pe Spotify si YouTube. Dealungul carierei, artistul belgian a avut colaborari cu artisti ca Netsky, James Blunt, Aloe Blacc si Mokita.

Zonderling este format din producatorul Martijn van Sonderen si DJ Jaap de Vries. De la debutul lor pe scena muzicala, cei doi au realizat remixuri pentru Martin Garrix, Zedd si Sam Feldt si au sustinut show-uri la festivale notorii precum Tomorrowland, EDC Orlando, Sziget, Ushuaia Ibiza, New City Gas si Bootshaus.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *