Lost Frequencies sarbatoreste 1 miliard de streamuri cu un nou single – "Crazy" feat. Zonderling si isi lanseaza propria casa de discuri – Found Frequencies
2017-11-24 16:19:22

Dupa ce deja ai cucerit lumea cu o gramada de hituri globale si un super album, sa-ti faci propria casa de discuri pare o mutare logica. Asa s-a intamplat si cu Lost Frequencies, cel care, in urma succesului avut cu hiturile din ultimii ani, a decis sa isi lanseze propriul label in parteneriat cu Armada Music, numit “Found Frequencies”.

Transmitand sentimentul unor zile de ratacire, dar reusind sa mentina un ton vesel si de buna-dispozitie, “Crazy” este urmatorul single de la Lost Frequencies de care te vei indragosti si, in acelasi timp, prima lansare a casei de discuri Found Frequencies. O colaborare inedita cu duo-ul olandez Zonderling, piesa este puternica, plina de personalitate si isi va face cu siguranta loc in playlistul tau.

Lost Frequencies, care a primit de curand Discul de Aur in Olanda pentru piesa “Here with You” feat. Netsky, este cu siguranta unul dintre cei mai talentati artisti dance ai ultimilor 10 ani. Dupa single-ul de debut “Are you With Me” si cea de-a doua piesa, “Reality”, tanarul belgian a primit Discul de Aur, Discul de Platina si Dublu Disc de Platina in peste 10 tari, a ajuns pe primele locuri in cele mai cunoscute topuri din lume, precum UK Singles, si a atins, doar cu cele doua single-uri, 400 de milioane de streamuri si 250 de milioane de streamuri pe Spotify.

Artistul a ajuns pe culmile succesului cu piese precum “Beautiful Lie”, “What Is Love 2016”, “All Or Nothing” sau “Here With You”, hituri care i-au adus concerte la cele mai mari festivaluri si evenimente de muzica din lume, inclusiv Coachella si Tomorrowland. Doar pe Spotify, single-urile si remixurile lui Lost Frequencies au depasit 1 miliard de streamuri, iar “Crazy” – imbogatit cu vibe-ul lui Zonderling – va contribui cu siguranta la un succes si mai mare.

“Sunt foarte fericit ca mi-am lansat propriul label, Found Frequencies. Aceasta va fi casa muzicii pe care o voi compune si sper ca va deveni o optiune serioasa a artistilor debutanti, intrucat nu se va limita doar la stilul meu de muzica. Planuiesc sa lansez cateva piese proprii de club cu casa de discuri si, pentru restul pieselor, sunetul va fi corelat cu tot ceea ce mixez in show-urile mele sau ce adaug in playlisturile mele. Sper ca multor oameni le va placea acest stil muzical.” – Lost Frequencies

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna piesa “Crazy”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

https://www.youtube.com/watch?v=31mB_xsUCPo

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *