Lost Frequencies lanseaza o reinterpretare originala a celebrului hit "What is Love"
2016-10-07 19:50:34

Lost Frequencies pregateste noi surprize pentru fani. La doar o saptamana dupa ce a dat start-ul pre-comenzilor pentru noul album “Less Is More”, Felix de Laet, cunoscut publicului sub numele de Lost Frequencies, a daruit publicului un nou single.

“What Is Love” este hit-ul care in cei 23 de ani de la lansare nu si-a pierdut farmecul, si acum in reinterpretarea Lost Frequencies va cuceri publicul de pretutindeni.

Single-ul, sub numele de What Is Love 2016, este insotit de un videoclip surprinzator si cool.

Desi hit-ul a fost lansat inainte ca Felix sa fie nascut, tanarul superstar belgian a reusit sa se demonstreze publicului ca merita sa reinterpreteze clasicul hit. Dupa ce doi ani in urma a cucerit industria cu mega hit-ul “Are You With Me”, “Reality” si “Beautiful Life” si a fost premiat cu numeroase discuri de aur, platina si a acumulat peste 1 miliard de stream-uri in Spotify, artistul, aflat in pragul lansarii primului sau album este mai hotarat ca niciodata sa cucereasca chart-urile de muzica.

Albumul de debut, care va fi lansat fizic pe 29 octombrie, este disponibil in pre-order in itunes pana pe 21 oct. (https://itunes.apple.com/ro/album/less-is-more/id1160751426 ), va contine foarte multe colaborari surpriza.

Asadar, haideti sa aflam impreuna ce este cu adevarat dragostea, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *