Lorina feat. Chris Thrace - Atunci cand ma iubeai (single nou)
2015-02-05 17:56:08

Frumoasa Lorina lanseaza un featuring cu Chris Thrace, single-ul “Atunci cand ma iubeai” luand nastere in urma unui concurs desfasurat pe retelele de socializare.

Versurile compuse de catre Chris Thrace au fost cele castigatoare si cele care s-au potrivit cu genul muzical si povestea piesei “Atunci cand ma iubeai”.

„Am inregistrat piesa la sfarsitul anului trecut, dar a durat ceva pana sa ne decidem cum trebuie sa sune varinta finala, pentru ca in urma concursului am primit foarte multe e-mail-uri de la oameni care au depus un efort sa compuna o strofa cat mai potrivita, atat ca mesaj, cat si ca linie melodica. M-a bucurat mult faptul ca au fost receptivi si deschisi pentru colaborare si sunt foarte multumita de rezultat. ‘Atunci Cand Ma Iubeai’ este o piesa plina de dragoste si pasiune”, declara Lorina.

Daca in 2014 lansa piesa “Away from home” produsa de catre Rassada Music, single-ul “Atunci cand ma iubeai” este o noua colaborare a Lorinei cu producatorul Radu Sirbu, care a semnat piesa alaturi de Sirbu Ana si Cristian Tarcea.

Lorina, pe numele sau adevarat Florina Nitulescu, a participat la primul sezon de la Vocea Romaniei, unde alaturi de Stefan Stan a interpretat piesa “One Reason”. Mai mult, artista a colaborat cu DJ Layla pentru single-ul “Searching 4 love”.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *