Lori prezintă „Înainte Înapoi” și „Doare”, piese ce fac parte din proiectul „Înainte Înapoi”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Lori revine cu două piese noi, „Înainte Înapoi” și „Doare”, ce fac parte din proiectul „Înainte Înapoi”.

Piesa „Înainte Înapoi” este compusă de artistă, muzica a fost realizată de Turcu Alexandru, Vlad Constantin, GrasuXXL și Lori Ciobotaru, versurile au fost scrise de Lori Ciobotaru și Vlad Constantin, iar mix/master a fost realizat de GrasuXXL.

Piesa „Doare” este de asemenea compusă de Lori, muzica a fost realizată de Turcu Alexandru, GrasuXXL și Lori Ciobotaru, versurile au fost scrise integral de artisă, iar mix/master a fost realizat de GrasuXXL.

Din echipa de beauty a lui Lori au făcut parte Tania Cozma (make-up), Adina Barbu (hair), iar ținutele au fost realizate de Domnica Mărgescu și Mădălina Preda (RDStyling).

Photography: Vlad Andrei

Artwork: Quart Agency /Griffo

Recent, Lori a compus piesa „Cherry Lips”, împreună cu Vanotek și Mikayla.

Totodată, artista este vocea din spatele proiectului live Vanotek, susținând împreună cu acesta concerte în toată Europa.

Lori (Loredana Ciobotaru) este cunoscută publicului din România în urma participării la show-ul TV Vocea României. Ulterior, ea a devenit artist Global Records și a lansat două piese compuse de Carla’s Dreams “Aprinde-mă” și “Sărutul”.

De asemenea, Lori a lansat două piese împreună cu GGirls, proiectul muzical de la Global Records din care fac parte INNA, Antonia, Lariss.

În plus, Lori a avut o colaborare cu Spike pentru piesa “Suflete pereche”, care are peste 8 milioane de vizualizări pe YouTube.

Păreri?

Comentarii