Lora piesa manifest de 1 Decembrie, "fa lumina-n jurul tau"!
2016-12-02 19:38:27

Joi, 1 decembrie 2016, Lora a surprins si a emoționat o tara intreaga cu lansarea piesei care se va auzi pe repeat in fiecare iarna, “Ruga”.

Luna decembrie aduce cu ea, o perioada in care ne intoarcem atentia catre familie si catre adevaratele valori. Videoclipul piesei , filmat in regia lui Florin Botea, amplifica mesajul piesei prin simplitate si emotia miscarilor.

Lora: “Traiesc o emotie de nedescris pentru faptul că aceasta piesa cu un mesaj atat de puternic a ajuns la mine. Imi doresc sa atinga inimile tuturor celor care o ascultă asa cum mi-a atins mie inima atunci cand am cantat-o. Cu iubire …”

Piesa, produsa si compusa in studiourile KAZIBO Music, exprima dorinta de intoarcere la origini, la valorile elementare ale omului, indeamna la toleranta si face apel la umanitatea colectiva a poporului roman. Ovidiu Baciu si Alex Pelin au compus muzica si textul, iar la partea de instrumental au facut echipa si cu Andy Platon.

Alex Pelin, KAZIBO Music “Priviti aceasta melodie ca o reflexie a lumii in care traim. O lume in care ne este atat de comod sa fim rai, rautaciosi fata de cei din jur, fata de cei diferiti! O lume care s-a nascut libera dar se ingradeste singura. Invatam de cand suntem mici ca lucrurile cele mai bune si frumoase sunt simple! Haideti sa fim simpli! Haideti sa fim buni! Haideti sa fim frumosi!”

Lora este una dintre cele mai iubite artiste din Romania, iar piesele ei au strans milioane de vizualizari pe youtube si mii de difuzari pe radiourile din intreaga tara. “No More Tears” este single-ul cu care si-a lansat cariera solo si care a ajuns rapid in topul calasamentelor muzicale. Hit-uri precum “Ne Impotrivim”, “Singur In Doi”, “Bine Mersi”, “Fara El” au ajuns direct la inimile fanilor care le fredoneaza la fiecare concert.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul piesei frumoasei Lora, “Ruga”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *