LORA lanseaza single-ul „Pleaca"
2018-10-09 15:32:06

Unde a plecat Lora de nu apare in videoclip?

Dupa ce a cucerit instant publicul si topurile muzicale vara asta cu hitul „Dor sa te ador”, alaturi de Doddy, LORA deschide o noua fila dintr-o poveste „despre demoni si iertare” si pleaca la drum cu o piesa care va ramane in sufletele oamenilor.

„As vrea ca aceasta piesa sa va dea curaj sa rupeti relatiile toxice si amintirea lor. Mi-as dori sa va ajute si pe voi cum m-a ajutat pe mine. Din inima, Lora”.

Piesa „Pleaca” a fost compusa de catre Lora, Dorian Oswin, Mihai Gruia, Anastasia Sandu, Serban Cazan si Florin Boka. Cat despre videoclip, o poveste cinematografica in care dansul exteriorizeaza emotiile de orice fel, in care dansul este raspunsul la multe intrebari, LORA a colaborat cu regizorul Ionut Trandafir.
Surpriza noului proiect video este ca LORA a lasat totul in grija dansatorilor si, totodata, prietenilor sai, Bruce si Oana Zara.

LORA este una dintre cele mai bune voci feminine din Romania, cu milioane de vizualizari pe YouTube si hit-uri ca “Ramas bun”, “Ne impotrivim”, “Floare la ureche”, “Cinci” sau “Bine mersi”, care au ajuns in toate topurile muzicale. Artista a lansat in urma cu cateva luni hitul “Dor sa te ador”, alaturi de Doddy, care a adunat intr-un timp scurt peste 47 de milioane de vizualizari pe YouTube si a stat aproape o luna in topul Trending, iar in luna august colaborarea cu Shift pentru track-ul „Pana in Rai”.
Sfarsitul anului 2018 se anunta unul extrem de vibrant pentru Lora, care pregateste un material surpriza.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *