Lora lanseaza single-ul “Lume”, in colaborare cu Sergiu Ferat, o satira la adresa societatii in care traim
2017-09-20 16:22:17

Lora, una dintre cele mai apreciate si curajoase artiste din Romania, lanseaza piesa “Lume”, impreuna cu Sergiu Ferat, ce scoate in evidenta o latura a societatii despre care putini au curajul sa vorbeasca si anume, diferenta dintre esenta si aparenta.

Piesa “Lume” este compusa de catre Lora, alaturi de Vlad Popescu, Serban Cazan, Florin Boka si Sergiu Ferat. Videoclipul a fost filmat intr-o locatie eleganta din Bucuresti, Palace Casino / Casa Vernescu, in regia lui Florin G. Botea, Rival Film Romania.

“Istoria piesei a inceput cu 13 ani in urma, atunci cand am scris prima strofa. Apoi, intr-o seara, cand eram la studioul HaHaHa Production, Sergiu canta la chitara si am inceput sa fredonez strofa piesei <> care instant i-a atras atentia lui Sergiu. Dintr-o data am inceput sa cant refrenul ca si cum l-as fi stiut dintotdeauna. Vlad Popescu a inceput productia piesei iar Serban Cazan a compus la clape acel acordeon ce da un touch aparte piesei… and magic happened. Ma bucur nespus ca am lansat aceast single alaturi de Sergiu. Suntem foarte buni prieteni si este unul dintre cei mai talentati artisti pe care ii cunosc”, declara Lora.

Odata cu lansarea single-ului anterior, “Valul”, Lora a abordat un alt look, dar si noi stiluri muzicale. Artista a descis sa transmita mesaje care au legatura cu societatea zilelor noastre si sa evedentieze influenta pe care aceasta o poate avea asupra noastra.

In clipul single-ului “Lume”, Lora isi expune atat latura sensibila si eleganta, cat si cea curajoasa si puternica, marcand astfel trecerea de la ce se vede in exterior, la ce se intampla in interior. Videoclipul este o alegorie a societatii din zilele noastre si ne prezinta o licitatie in cadrul careia oamenii se lupta sa obtina lucruri pe care le considera valoroase, dar care de fapt sunt lipsite de continut.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul piesei “Lume”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *