Lora la 35 de ani
2017-07-24 15:33:27

Lora, artista cu una dintre cele mai bune voci din Romania, a implinit ieri 35 de ani. Artista este nascuta in zodia Leului, iar cel mai recent single al sau, “Valul” ii scoate in evidenta latura luptatoare si atitudinea ei de invingatoare. Este un autoportret al Lorei.

Lora s-a nascut in 1982 la Vaslui, insa la doar 22 de ani a venit in Bucuresti pentru a participa la concursul Star Factory, in urma caruia a devenit cunoscuta publicului. Artista a fost remarcata in cadrul show-ului de catre Marius Moga, cel care a coordonat apoi proiectul muzical Wassabi.

Dupa ce au cucerit ascultatorii cu imnul unui post de radio popular la momentul respectiv, fetele de la Wassabi au participat la selectia nationala pentru Eurovision, dar cateva puncte le-au despartit de prima pozitie in clasament, cea care le permitea sa reprezinte Romania in finala.

In 2009, Lora a luat decizia de a incepe o cariera solo si a participat din nou, de aceasta data in colaborare cu Sonny Flame, la selectia nationala pentru Eurovision. Insa nici de data asta nu a strans punctele necesare pentru a merge in finala. Acest lucru a motivat-o pe Lora sa mearga mai departe, iar la scurt timp a lansat piesa “Hot Spot” in colaborare cu Phelipe, care a fost foarte populara in mediul online.

Odata cu single-ul “My Passion”, lansat impreuna cu Akcent, care a fost in fruntea clasamentelor de la noi, Lora cunoaste si succesul international, piesa fiind foarte ascultata in toata Europa. In urma acestui succes, Lora a lansat “No More Tears”, Adrian Sina fiind cel care s-a ocupat de productia single-ului.

In 2012, Lora a ajuns pe locul intai pe radiourile din Turcia cu piesa “Fall in Love Tonight”, iar in scurt timp single-ul “Un Vis” a cucerit topurile radiourilor romanesti.

Lora a mai marcat o premiera in viata ei: vocea ei s-a auzit in cinematografele din toata tara dupa ce care a dublat vocea personajului Dorothy in ecranizarea povestii “Legendele din Oz: Intoarcerea lui Dorothy”.

Un pas important in cariera sa a fost participarea la show-ul “Te Cunosc de Undeva”, reusind timp de trei sezoane sa intre perfect in pielea unor personaje precum Adele, Lauryn Hill, Jennifer Lopez sau Amy Winehouse.

Din 2013 pana in 2016, Lora a fost in postura de jurat al concursului pentru copii,“Next Star”. Dupa cinci sezoane de succes, Lora si-a indreptat atentia asupra carierei sale si a lucrat la piese noi.

Single-ul “Ne Impotrivim” a fost unul dintre cele mai difuzare pe radiourile din Romania, iar pe Youtube a strans peste 12 milioane de vizualizari.

Ultimul hit lansat de Lora se numeste “Valul” si are un mesaj puternic, insotit de un videoclip unic, care ne duce in lumea circului, regizat de Iura Luncasu. Este, de fapt, o metafora despre societatea divizata si in decadere. Lora interpreteaza doua personaje, unul fiind latura sa inocenta, iar celalalt jumatatea puternica. Pentru promovarea noului single, Lora a apelat si la o schimbare temporara de look. Artista a ales look-ul laturii puternice din videoclip si anume o tunsoare in stilul Cleopatrei.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa (re)urmarim impreuna videoclipul piesei “Strig”, apoi va astept cu urarile voastre pentru artista. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *