LORA a lansat albumul „Despre Demoni şi Iertare"
2019-04-08 22:16:51

Este o certitudine că Lora este o artistă talentată şi cameleonică. De la single la album, LORA demonstrează şi prin noul material discografic – Despre demoni şi iertare – că poate depăşi orice barieră şi că poate trece de la balade emoţionante la adevărate imnuri pentru petreceri.

„*Despre demoni şi iertare*, introspecţie şi alinare, este despre tot ce nu am putut eu să iert la mine, tot ce mi-am reproşat, toată presiunea pe care am pus-o pe mine din dorinţa de a fi un om perfect, crezând ca acesta este unul dintre cele mai nobile scopuri în viaţă“, declară Lora.

Încă de pe coperta albumului, o putem regăsi în două ipostaze; Lora – cea creată de media, reprezentată de blondă şi Laura – cea care reprezintă conştiinţa (bruneta). Parcurgând şi tracklistingul materialului, cele două laturi sunt evidenţiate şi prin cele 13 melodii, de la hituri ca „Rămas bun” sau „Cinci”, până la piese noi ca „Te rog” sau „Îmi cer iertare”.
Este al doilea material discografic din cariera solo a Lorei, după primul album care se numeşte „A voastră, Lora”, lansat în urmă cu doi ani şi care a inclus hiturile artistei până în acel moment, precum „Ne împotrivim”, „Floare la ureche” sau „Draga”.

Albumul „Despre demoni şi iertare” dezvăluie şi noul logo al artistei – o imagine răvăşitoare cu elemente în strânsă legătură cu titlul albumului – o scrisoare către fanii ei, dar şi un QR code care, odată scanat, duce către un video-confesiune, cu Lora şi Laura supuse unui test poligraf.

LORA a lansat albumul în cadrul unui eveniment ce a avut loc joi, 4 aprilie, într-o locaţie din Bucureşti. Pe lângă jurnalişti, prieteni artişti, oameni din media sau din industria muzicală, Lora a avut alături mulţi prieteni şi fani. Nicole Cherry, Adda, Cornel Ilie (Vunk) Randi, Nico, Anastasia, Ester Peony, Cove, Corina Caragea, Misha, Celia, Edward Sanda, Mellina, Seredinschi, Amir, dar şi multi alţii, au sărbătorit alături de LORA lansarea noului album.

LORA este una dintre cele mai bune voci feminine din România, cu milioane de vizualizări pe YouTube şi hit-uri ca “Rămas bun”, “Ne împotrivim”, “Floare la ureche”, “Cinci” sau “Bine mersi” (alături de Doddy), piese ce au ajuns pe primele poziţii în toate topurile muzicale. LORA a lansat în 2018 hitul “Dor sa te ador”, alături de Doddy, piesa ce a adunat într-un timp scurt peste 65 de milioane de vizionări pe YouTube şi a stat aproape o lună în topul Trending, în luna august a colaborat cu Shift pentru single-ul „Până în Rai”. Toamna anului 2018 a însemnat noi piese de la Lora; Pleacă, Soare negru şi Rădăcini, pe canalul ei de YouTube. La finalul anului 2018 Lora a lansat melodia-poem „Rădăcini”, care celebrează 100 ani de România, nu doar la ceas aniversar, ci în fiecare zi, si vorbeşte despre rădăcinile neamului şi despre frumuseţile tulburătoare ale României. Începutul anului 2019 înseamnă lansarea piesei „Tu şi ea”, track ce se regăseşte şi pe albumul „Despre demoni şi iertare”.

Tracklisting:

  1. I Know
  2. Valul
  3. Lume (feat. Sergiu Ferat)
  4. Rămas Bun
  5. Pleacă
  6. Te rog
  7. Cinci
  8. Până în rai (feat. Shift)
  9. Tu şi ea
  10. Soare negru
  11. Îmi cer iertare
  12. Rădăcini
  13. Bonus Track: Dor să te ador (Doddy feat. Lora)

Ascultă – Descarcă albumul aici: https://Lora.lnk.to/DespreDemoniSiIertarePR, apoi te aștept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *