Logic lansează cel de-al șaselea album - „Confessions of a Dangerous Mind"
2019-05-14 18:37:11

Logic curmă așteptarea fanilor și lansează cel de-al șaselea album al său, „Confessions of a Dangerous Mind”.

Rapper-ul a făcut anunțul prin intermediul unei filmări încărcate pe contul de Twitter, în care acesta cânta pe atunci o piesă nelansată, integrată pe noul său material discografic.

În primul single lansat, „Confessions of a Dangerous Mind”, Logic cântă despre sentimentele contradictorii ce iau naștere în momentul în care visele ți se îndeplinesc. În stilul său caracteristic, Logic vorbește despre nesiguranțele care nu dispar așa ușor, despre urmărirea succesului și capcanele întinse de ego.

Lansarea albumului „Confessions of a Dangerous Mind” a fost pregătită prin trei single-uri, printre care se numără și „Keanu Reeves” & „Homicide” ft. Eminem, dar și prin lansarea mult-așteptatului său roman, „Supermarket” și a soundtrack-ului acestuia. Cu o carieră prolifică și o prezență din ce în ce mai pronunțată în peisajul muzical actual, rapperul de 29 de ani demonstrează că este de neoprit, sfidând toate capcanele întinse de accentuatele stări depresive, cauzate de gândirea mult prea critică și compararea neîncetată cu artiști precum J Cole, Drake sau Kendrick Lamar.

„Confessions of a Dangerous Mind” vine la șase luni după lansarea „YSIV” și ni-l prezintă pe Logic în cea mai bună formă a sa, mai onest și mai lucid ca niciodată, pregătit să se arate lumii în forma sa naturală, îmbrățișând pe deplin acceptarea și bucuria de a crea.

Poți asculta / descărca albumul: https://umusic.lnk.to/ConfessionsOfADangerousMind, apoi vă aștept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *