LLP si Mike Diamondz readuc flacara distractiei cu versiunea in franceza a piesei "Fire"
2016-08-24 16:41:13

Dupa ce au incendiat cluburile si noptile de distractie cu piesa “Fire”, LLP si Mike Diamondz au decis sa aduca putina savoare franceza focului ce mistuie playlisturile petrecaretilor.

Ritmul ademenitor, plin de energie al acestei piese este intr-adevar asemeni focului care pune pe jar ringul de dans precum si butonul de replay, iar ultimele zile din august au nevoie de aceasta energie si asigurare ca iminentele zilele de toamna nu vor avea o influenta negativa asupra chefului de distractie!

Despre succesul anterior al piesei “Fire” si decizia de a-i face un remake in franceza, LLP declara: “Am facut si varianta in franceza pentru ca piesa asta ne-a surprins pe toti, chiar placut as putea spune. Nu ma asteptam sincer sa ajunga atat de departe. Curand dupa lansarea oficiala cantecul a intrat in top 100 Shazam in cateva tari precum Turcia, Bulgaria, Serbia si altele. Piesa a si devenit atat un hit de club cat si un no.1 in topul radiourilor din Turcia. Drept dovada a intrat si in playlistul dj-lor francezi de club si de radio. De aici a rezultat si aceasta varianta a piesei “FIRE” in limba franceza. Sper sa ne surprinda din nou. ”

Single-ul “Fire” prinde un nou contur in aceasta interpretare, cu siguranta unul care va fi pe placul fanilor!

Va astept cu impresii! Like or not?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *