LLP lanseaza "My Remedy", cel mai nou single in colaborare cu Irina Popa
2017-04-26 23:02:36

LLP, cunoscut pentru ritmurile sale incendiare cu care isi surprinde fanii de fiecare data, lanseaza astazi un nou single “My Remedy”, in colaborare cu Irina Popa.

Dj-ul si producatorul de muzica electronica a debutat in industria muzicala in anul 2009 cu hitul international “I Miss You”, alaturi de John Puzle. De altfel, LLP este producatorul din spatele unor hituri precum “Tell Me Why”(Amna), iar single-ul sau “FIRE” (feat Mike Diamondz) s-a mentinut timp de 4 saptamani pe locul 1 in topurile din Turcia.

“My Remedy” este titlul piesei care va da tonul distractie in aceasta vara in Romania, dar si peste hotare. Ritmul ademenitor alaturi de vocea puternica a artistei te vor face sa simti energia pozitiva si pasiunea pusa de cei doi artisti.

“< My Remedy > este o piesa cu mesaj, cu un sound electro fresh si o voce de exceptie. Partea instrumentala a fost produsa inca de anul trecut dar lipsea “vocea” care sa puna cantecul in valoare. Am intalnit-o pe Irina prin intermediul unui prieten, iar asa a luat nastere colaborarea. Este primul meu single oficial pe 2017 si prima din multe productii care vor urma “pe filmul” acesta. Le multumesc oamenilor frumosi, intelegatori si rabdatori care au fost si sunt implicati in proiectul acesta numit , fara de care aceasta piesa nu ar fi existat. ” – LLP

Irina Popa si-a descoperit talentul de la frageda varsta de 5 ani, de atunci fiind o prezenta uimitoare la multe dintre concursurile de muzica, facandu-se remarcata in timpul Festivalului de la Mamaia, unde a cucerit atat publicul, cat si premiul cel mare.

“Pe Paul (Dj LLP) l-am cunoascut la studioul lui Eduard Serei, unde lucram pentru urmatorul meu single. Acolo am ascultat pentru prima oara piese ale lui si am ramas impresionata. Este un dj si producator talentat si creativ, destul de vulcanic in felul de a compune, asa cum imi place mie.. Sunt convinsa ca va fi un featuring de success si ca piesa va placea mult publicului.” – Irina Popa

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna piesa “My Remedy”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *