LLP feat. Mike Diamondz - Fire (lyric video)
2015-07-24 19:25:19

music-picture (12)

Vara este in toi, cluburile devin din ce in ce mai neincapatoare, distractia este la cote maxime, insa se simte ca lipseste ceva. O piesa pe post de imn al cluburilor din intreaga lume, care sa ofere o infuzie de energie menita sa dezlantuie miscarile de dans.

Acest imn este „Fire” proaspat scos din cuptorul DJ-ului LLP si Mike Diamondz. Cu un ritm ademenitor, single-ul este o piesa numai buna de pus pe repeat si de fredonat in timp ce te bucuri la maximum de viata de noapte.

„Suferim o criza in materie de piese de club la ora actuala si tocmai de aceea a fost nevoie de aceasta colaborare sa se intample, a fost inevitabil deoarece exista o constiinta comuna pe piata muzicala care cere asta din ce in mai mult. Am vrut sa facem o infuzie de nivel global, o reanimare pentru pentru cei care isi practica timpul liber clubbing, sa dam foc ca sa arda cine asculta, cred ca este un obiectiv atins prin Fire”, a explicat Mike Diamondz.

DJ-ul si producatorul LLP a adaugat: “Fire” e o piesa destinata populatie de noapte si nu numai. O piesa de club care a fost conceputa sa ridice lumea la dans in momentul in care e apasat butonul de play. Mesajul piesei e unul singur si anume “petrecere si distractie”.

Cei doi artisti se potrivesc de minune si reusesc sa fuzioneze doua stiluri cu nuante diferite: „Pentru mine unul, a fost extraordinar sa lucrez cu o persoana atat de talentata si de implicata ca si Mike. I-a placut piesa din prima iar acest lucru a facut ca totul sa mearga ca pe roate”, a marturisit LLP.

Cat despre planurile de vacanta, DJ-ul a povestit ca: “Nu mi-am propus nimic special pentru vara asta, decat sa compun mai multe piese de genul asta si sa provoc “foc” in cluburile de peste tot”.

Va las sa urmariti lyric video-ul noului single al DJ-ului LLP, “Fire”, o piesa in colaborare cu indragitul Mike Diamondz, dupa care va astept cu pareri.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *