Liviu Teodorescu lanseaza “Gandul meu”, a patra piesa a proiectului #LiTEMoments
2017-09-21 17:48:31

Liviu Teodorescu, cea mai buna voce masculina din Romania, lanseaza ultima piesa a proiectului #LiTEMoments prin care incheie povestea muzicala din patru episoade ce au fost lansate saptamanal pe canalul sau de youtube.

“Gandul meu”, la fel ca si celelalte trei piese lansate saptamanile trecute, “Nu e treaba mea”, “Unele intrebari” si “Prefa-te”, a fost scrisa si compusa de Liviu Teodorescu in studioul sau LiTE Music, acolo unde artistul impreuna cu band-ul s-au ocupat si de productia piesei, inregistrand instrumente reale precum tobe, chitara, bass si pian.

Videoclipurile au fost filmate special in acelasi cadru pentru a lega vizual povestea construita din patru episoade si reusesc printr-o simplitate aparte sa trezeasca emotii puternice.

Ultimul moment al proiectului #LiTEMoments scoate in evidenta sentimentele ramase in urma unei relatii dominate de orgoliul personal si emotiile pe care acesta le traieste dupa ce femeia alege sa fie ea cea care paraseste relatia.

Astfel povestea din patru episoade inceputa odata cu lansarea piesei “Nu e treaba mea” ajunge in punctul in care relatia care s-a bazat de la inceput pe un orgoliu puternic si pe mirajul unei iubiri se sfarseste, iar barbatul ramane doar cu amintirile relatiei.

<>, a patra piesa il surprinde pe barbat in rolul de parasit. Femeia va ramane in mintea lui, nu neaparat in inima sa, demonstrand ca de fapt, nu a fost vorba de o iubire pura, ci doar despre o concurenta absurda si un orgoliu puternic. Relatia astfel construita este una fragila iar concluzia acesteia este ca minciuna te ajuta sa-ti atingi scopul pe termen scurt si te face sa pierzi totul la final.”, a spus Liviu.

Cele patru piese ale proiectului #LiTEMoments, impreuna cu videoclipurile oficiale au fost lansate timp de patru saptamani, in fiecare miercuri la aceeasi ora, respectiv 19:00, pe canalul de Youtube al artistului.

Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat in industria muzical o data cu aparitia la emisiunea de talente “Vocea Romaniei”. De curand, Liviu a castigat sezonul noua al emisiunii “Te cunosc de undeva”, unde a intrat perfect in pielea unor personaje precum James Arthur, Michael Jackson sau Freddie Mercury. De atunci a lansat numeroase hit-uri si are propriul studio de productie muzicala, LiTE Music. , sau sunt doar cateva dintre piesele care au strans milioane de vizualizari pe YouTube. Single-ul are peste 14 milioane de vizualizari si a ajuns rapid in top 10 cele mai difuzate melodii din Romania. Recordul absolut de vizualizari l-a doborat cu super-piesa in colaborare cu Dorian Popa si Laura Giurcanu, peste 34 de milioane. Cel mai recent single, Obsesie, a surprins Romania prin aparitie cele mai frumoase femei, Christina Ich.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul piesei “Gandul meu”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *