Liviu Teodorescu lanseaza a doua piesa din LiTE Moments vol. 3 - "Lacrimile"
2020-07-30 15:28:36

Liviu Teodorescu a inceput de curand seria a treia din LiTE Moments cu piesa “Multumesc”, iar acum, la doua saptamani distanta, lanseaza a doua piesa din cadrul proiectului – “Lacrimile”.

LiTE Moments a ajuns la al treilea volum, in al treilea an consecutiv, pentru care Liviu Teodorescu pregateste in fiecare vara acest proiect personal, cu cate trei melodii pe care le lanseaza la o distanta de cate doua saptamani – un concept unic in Romania.

In ultimii ani, numeroase piese din volumele LiTE Moments s-au remarcat si au devenit nelipsite de la toate concertele lui Liviu, fiind fredonate de toti fanii. Printre acestea se numara “Prefa-te”, “Toate momentele”, “Sa nu te prind” si multe altele.

Versurile si muzica sunt realizate integral de Liviu Teodorescu, la fel si productia, iar mix & master-ul piesei a fost realizat de Max Kissaru. Videoclipurile LiTE Moments vol. 3 au fost filmate in Gradina Botanica, fiind regizate de catre Loyal Trip Cartel; toate pastrand aceeasi nota, la fel cum s-a intamplat si in cazul primelor doua volume.

Liviu Teodorescu este, cu siguranţa, una dintre cele mai bune voci masculine din Romania, piesele sale au milioane de vizualizari pe YouTube, iar contul lui de Instagram numara peste 705 mii de urmaritori. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat in industria muzicala odata cu aparitia in cadrul emisiunii concurs „Vocea Romaniei”. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicala, LiTE Music. „Fanele”, „Ești Piesa”, “Obsesie”, “Lista de Păcate” sau „Asculta” sunt doar cateva dintre piesele care au strans milioane de vizualizari pe YouTube.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *