Lino lanseaza single-ul si videoclipul "N-are rost", in colaborare cu Mario Fresh
2016-10-20 19:26:12

Lino si Mario, cei mai tineri baieti de la Golden Boy Society au o noua piesa in colaborare – “N-are rost”.

“Alfabetul iubirii” este prima lor colaborare oficiala, piesa care a adunat aproape 4 milioane de vizualizari pe YouTube de cand a fost lansata. Daca atunci cei doi baieti vorbeau despre dragoste, fericire, acum, piesa “N-are rost” vine cu o poveste despre dezamagire si despartire.

O coproductie Cat Music si Golden Boy Society, single-ul “N-are rost” este compus de catre Alex Velea, Lino, Cristian Udrea si Jon Baiat Bun.

Cu un traseu muzical care a inceput inca de la varsta de 6 ani, cand Lino a descoperit violancelul, tanarul artist si-a continuat studiile muzicale prin lectiile de pian, iar la 13 ani a inceput sa scrie versuri rap si face parte din echipa lui Alex Velea, alaturi de care scrie versuri, compune si produce muzica. Mario Fresh a lansat recent single-ul si videoclipul “Cuvinte”, si a cucerit publicul cu piese ca “Iarta-ma”, “Cum imi place”, “Fata de la metrou”.

Asadar, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single al lui Lino, “N-are rost”, o colaborare cu Mario Fresh, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *