Lino Golden lansează împreună cu Vlad și Cristi Munteanu piesa „Singur acasă", de Crăciun
2018-12-24 17:21:38

Lino Golden lansează, chiar în Ajunul Crăciunului, piesa „Singur acasă”, în colaborare cu Vlad Munteanu și Cristi Munteanu. Un cadou de la Moș Crăciun pentru toți fanii celor trei, piesa este creată pe muzica și versurile lui Lino, a fraților Munteanu și a lui Rashid, iar partea instrumentală aparține lui Dragoș Vasilache și lui Alex Baisan.

„Inițial, vorbeam cu Vlad Munteanu să facem împreună o piesă în limba engleză. Între timp, ne-am gândit că ar fi mai potrivit să lansăm o piesă de Crăciun, toți trei, în care să păstrăm vibe-ul și stilul nostru, pe care le veți regăsi cel mai mult în zona instrumentală. Inspirația a venit din dorințele noastre, din cum ne-ar plăcea nouă să petrecem de Crăciun”, spune Lino.

Lino Golden a participat în această toamnă și la primul Turneu al Vloggerilor, un eveniment în premieră în România. Lino Golden a fost prezent alături de 5GANG- Selly, Gami OS, Diana Condurache, Pain, Exploit, dar și Andrei Zbarnoaia, It’s Anca, Mario Fresh, Octavian Graure, Alvarez, Skivo, Irina Deaconescu la Cluj, București, Timișoara, Oradea, Galați, Iași și Craiova.

Născut la Brașov, Lino Golden, pe numele real Radu Cârstea, face parte din echipa lui Alex Velea, Golden Boy Society. Cu un traseu muzical care a început încă de la vârsta de 6 ani, când Lino a descoperit violoncelul, tânărul artist și-a continuat studiile muzicale cu lecții de pian, iar la 13 ani a început să scrie versuri rap. În prezent compune și produce muzică. Printre piesele sale se regăsesc „Fane Spoitoru feat Keed”, „Panamera”, „Sus ca Jordan”, „Maceta”, „Fifa”, “N-am văzut ca tine” (feat. Alex Velea) si multe altele.

„Panamera” a devenit un adevărat fenomen trap în muzica românească, atingând aproape 30 de milioane de vizualizări pe YouTube și fiind prezentă în playlistul celor mai relevante posturi de radio și TV din țară.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *