LINO are prieteni „Fără Număr" în cel mai nou clip al său
2021-02-11 20:57:53

LINO dă startul unui nou val de piese cool și lansează primul lui single din 2021. „Fără Număr” sunt și prietenii lui LINO care apar în cel mai recent clip al său, la care au lucrat artistul împreună cu regizorul Alex Ceaușu. Single-ul vine ca o satiră ce îi vizează pe toți cei care la un moment dat au preferat să descurajeze și să nu ofere sprijin celor dragi.

Compusă de către LINO alături de Șerban Cazan, Gabriel Stănoiu, JUNO, Feenom și Renato în studiourile HaHaHa Production, „Fără Număr” este o piesă fresh, cu influențe trap pop și ritmuri balcanice, plină de energie, fun și cu un sound catchy. Clipul completează prin imagini vibe-ul piesei și te duce cu gândul la momentele în care distracția începea alături de prieteni, iar toată lumea rezona la unison pe aceleași ritmuri. Din gașca de prieteni prezentă pe platoul de filmare fac parte și RUBY, Mario Fresh și JUNO.

LINO este unul dintre cei mai populari artiști ai momentului, iar printre cele mai de succes piese ale sale se regăsesc „Maracas” (alături de MIRA), „MEDU$A”, „Shoturi”, „N-are rost”, „Snapchat” (feat. 2americani), „Panamera” (feat. Aspy), dar și „Dau Moda” (alături de Jador), hit ce a adunat peste 71 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *