Linkin Park sărbătorește 20 de ani de la debut prin lansarea ediției aniversare a albumului Hybrid Theory
2020-10-09 23:14:09

Pe 24 octombrie 2000, Linkin Park lansa Hybrid Theory, un album care a schimbat cursul muzicii rock pentru totdeauna. Două decenii mai tarziu, trupa aduce în prim-plan o retrospectivă a unui moment-cheie al carierei și dezvăluie mult așteptatul Hybrid Theory: 20th Anniversary Edition.

În această seară la ora 21:00, ora României, Linkin Park va oferi primul interviu de grup după 2017 în cadrul unei sesiuni speciale de Q&A moderată de jurnalista Allison Hagendorf. Tot atunci, fanii vor putea vedea și un show în premieră din cadrul Projekt Revolution 2002. O parte din încasări se va îndrepta către Crew Nation și Niva, două inițiative menite să ajute profesioniștii din industria de concerte care a fost puternic afectată de pandemia de Covid-19.

Săptămâna trecută, Linkin Park a scos din arhivă o versiune nemaiauzită, In The End (demo), care a fost primită cu entuziasm, Metal Hammer numind-o “o variantă timpurie, fascinant de neșlefuită” și au apreciat că “demonstrează de ce erau predesținati pentru glorie”. În doar o săptămână, In The End (demo) a cumulat peste 1 milion de ascultări pe platformele de streaming.
Mike Shinoda, co-fondator al trupei, a făcut personal un un-boxing al Hybrid Theory: 20th Anniversary Edition Super Deluxe Box.
Box set-ul include discul Hybrid Theory, piese demo nepublicate, rarități, B-sides, DVD-uri, mai mult de 95 de minute de filmări nelansate în public, dar și alte surprize.
Linkin Park este, fără îndoială, una dintre cele mai inovative forțe muzicale din istorie, precum și unul dintre cei mai bine vânduți artiștii din ultimii 20 de ani. Printre numeroasele distincții pe care le are în portofoliu, trupa se poate lăuda 2 premii Grammy, 5 trofee American Music Awards, 4 MTV VMA, 10 MTV EMA și 3 World Music Awards.
Trupa a umplut stadioane de-a lungul carierei și a fost de multe ori în pozitia de cap de afiș al unor festivaluri mari precum Download, Reading & Leeds, Rock in Rio sau Summer Sonic. Linkin Park rămâne singura formație din Occdient care a susținut un turneu de 5 stadioane în China.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *